Scanner 3D Intraoral AORALSCAN 3D

începând de la 0,00 € + TVA
Cere ofertă

Fabricat de Shining 3D, Aoralscan Intraoral 3D Scanner permite dentiștilor și ortodonților să scaneze 3D cu o precizie extremă, în doar câteva secunde. Avantajele acestei tehnologii sunt numeroase: pacienții și practicantul obțin mai mult confort, și, totodată, nu este necesară aplicarea de pulbere mată pentru a utiliza acest scanner 3D.

În cele din urmă, transferul la tehnicianul stomatolog se realizează extrem de simplu, prin e-mail. În doar câteva secunde, Aoralscan Intraoral scanează în timp real gura pacientului pentru a asigura o experiență clinică îmbunătățită și simplificată!

 

În plus, datorită funcției sale de detectare a mișcării, acest scanner 3D poate fi gestionat cu ușurință de către practicant, nefiind nevoie de alți operatori care să îl utilizeze.

Grație optimizării inteligente a datelor folosind IA, software-ul poate identifica și șterge automat date diverse precum partea bucală/linguală pentru a realiza optimizarea automatizată a datelor.

 

Retragere automată a scanării

Când o parte din scanare lipsește, această funcție de retragere permite utilizatorilor să revină la zona omisă pentru a fi rescanată, aliniind datele fără probleme.

Specificații

Precizie de scanare

Maxim 40 µmViteza de scanare
15 fps (În funcție de placa video)Principiu de scanare
Lumina structurată Format fișier
STL, OBJConexiune
USB 3.0Temperatura de lucru
10-40°C

Aplicații

  • Stomatologie

  • Medicină
  • Modelare