Scanner 3D EinStar

începând de la 0,00 € + TVA
Cere ofertă

Einstar este un scanner 3D multifuncțional și accesibil ce pune la dispoziția tuturor date 3D de înaltă calitate. Acest scanner poate exporta mai multe formate de date, compatibile cu imprimantele 3D și cu software-ul de proiectare 3D. Colectați rapid și ușor date de înaltă densitate din norul de puncte cu o distanță între puncte de până la 0,1 mm.

 

Acesta este echipat cu 3 proiectoare cu infraroșu VCSEL, 2 camere stereo de profunzime și o cameră RGB color. Einstar poate capta date de scanare clare în culori reale și poate genera, de asemenea, o ieșire stabilă în aer liber. Acesta oferă o distanță de lucru flexibilă pentru obiecte mici și mari.

În pachet, veți găsi un scanner 3D portabil cu software-ul Exstar și o husă ușoară care include o gamă de accesorii: o husă din silicon, un ghid introductiv de utilizare, markeri de poziționare, un șervețel pentru lentile, o curea de transport, o sursă de alimentare și un cablu USB.

 

O mare varietate de aplicații

Datorită multiplelor formate de date ale rezultatelor, Einstar este ideal pentru o mare varietate de proiecte și industrii. Indiferent că este folosit pentru imprimare 3D, design, versatilitatea Einstar deschide noi drumuri pentru idei și creativitate.

Informație de înaltă calitate

Einstar colectează cu ușurintă și rapiditate informația de mare densitate a norului de puncte, cu distanța punctelor de 0.1 mm.

 

Înaltă fidelitate a culorilor
Beneficiind din construcție de o cameră color RGB, Einstar reproduce autentic culorile originale ale obiectelor scanate.

 

Tehnologie de îmbunătățire a detaliilor

Tehnologia încorporată de îmbunătățire a detaliilor optimizează norul de puncte pentru achiziția completă de date, ghidează mai bine scanarea și îmbunătățește calitatea datelor.

 

Scanare stabilă la exterior

Cu 3 proiectoare VCSEL cu infraroșu, Einstar poate captura date clare de scanare și poate genera rezultate de mare stabilitate în aer liber.

 

Confortabil pentru ochi

Datorită faptului că lumina de scanare a proiectorului este invizibilă în timpul procesului de scanare, Einstar nu este periculos pentru ochi.

 

Experiență de utilizare simplificată

O experiență de scanare rapidă și lină, datorită caracteristicilor de mare ajutor și vitezei mari de scanare.

 

Extrem de ușor de folosit

Design ergonomic, flux de lucru clar, instalare ușoară, plug and play.

Specificații

Moduri de scanare

Manual, portabilSursa de lumină
Lumină structurată infrared-VCSELDistanță între puncte
0.1-3 mmDistanța de lucru
160-1400 mmDistanța optimă de scanare
400 mmFOV
434x379 mmRata de scanare
Până la 14 fpsTextură
DaFormate de ieșire
OBJ, STL, PLY, ASC, 3MFConexiune
  USB 2.0Greutate
500 gGreutate
220x46x55 mm         

Aplicații

  • Prototipare
  • Modelare
  • Bunuri de consum
  • Hobby
  • Decorațiuni
  • Arhitectură
  • Miniaturi
  • Educație