Printer 3D Pro2 Plus Raise3D

începând de la 0,00 € + TVA
Cere ofertă

Imprimanta 3D Pro2 Plus Raise3D oferă o varietate de caracteristici, cum ar fi precizie ridicată de 10 microni, conexiune Wi-Fi, senzor optic atenționare sfârșit filament, cameră de control și ecran tactil color. Această imprimantă 3D este capabilă să imprime 3D o gamă largă de materiale tehnice precum TPU, nylon și fibră de carbon și să producă printuri de prototipuri, serii mici de piese mari, cu o finețe deosebită.

Pro2 Plus este o imprimantă industrială FDM 3D cu un volum mare de imprimare și dublă extrudare.

Imprimanta 3D Pro2 Plus este echipată cu o carcasă închisă și capac de filtrare pentru a asigura buna funcționare a imprimărilor 3D.

 

 

Imprimanta 3D Pro2 Plus vă oferă o dimensiune mare de imprimare care se adaptează nevoilor industriale. Acum puteți imprima cele mai mari părți fără a fi nevoie să le tăiați în mai multe părți pentru a le putea imprima. În extrudare unică, volumul maxim este de 305x305x605 mm, iar în dublă extrudare, volumul maxim este de 280x305x605 mm.

 

Pro2 Plus de la Raise 3D este prevăzută cu un sistem de extrudare dublă, care vă permite să imprimați piese mecanice și complexe în mai multe materiale și culori. Sistemul electronic de auto-ridicare pentru duze permite ca duza care nu tipărește să se ridice cu 1,5 mm pentru a evita perturbarea extrudării celuilalt cap de printare care este în funcțiune. Timpul de schimb al duzelor este mai mic de o secundă.

 

 

Imprimanta poate fi echipată cu duze de diferite diametre (0.2 mm, 0.4 mm, 0.6 mm și 0.8 mm), permițând diverse utilizări. Folosiți duza cu diametrul de 0.2 mm pentru o mai bună finețe la imprimare și 0.6 sau 0.8 mm pentru imprimarea 3D a suporturilor și umpluturii.

Acest nou sistem al plăcii de imprimare este acoperit cu o suprafață siliconică care previne deformarea și garantează distribuirea egală a căldurii pe toată platforma. Calibrarea automată se efectuează pe 4 sau 9 puncte.

 

Raise3D Pro2 Plus este echipată cu un capac de protecție și filtrare care oprește curentul de aer din exterior și variațiile de temperatură să nu perturbe materialul. Astfel, menține o temperatură ideală și constantă în incinta sa pentru fiecare material de imprimare. Sistemul de filtrare amplasat pe partea din spate a imprimantei elimină mirosurile neplăcute emise în timpul procesului de imprimare 3D.

Camera de control situată în interiorul imprimantei 3D vă permite să controlați de la distanță buna funcționare a imprimării 3D.

Bateria de rezervă incorporată continuă alimentarea în cazul unei întreruperi a energiei electrice, astfel încât printarea continuă. Această funcționalitate este esențială pentru imprimarea 3D a pieselor mari care necesită un timp de imprimare relativ mai lung.

Pregătiți fișierele 3D pentru imprimare cu software-ul de porționare IdeaMaker, Raise3D. Interfața facilă face posibilă pregătirea fișierelor .STL, .OBJ și .3MF în doar câteva click-uri.

Specificații

Tehnologie

FFFSuprafață de lucru
1 Extrudor-305x305x605 mm / 2 Extrudoare-280x305x605 mmCap de printare
Dual cu sistem de ridicare electronicăDiametru filament
1.75 mmRezoluție Z
0.078 microniPrecizia maximă
10 microniViteza de mișcare
30-150 mm/sPlatforma de printare
Platformă încălzită din aluminiu cu prindere magneticăTemperatura platformei de printare
110 °CTemperatura duzei
Până la 300 °CDiametru duză
0.4 mm (standard), 0.2,0.6,0.8,1.0 mm (opționale)Materiale acceptate
PLA / ABS / HIPS / PC / TPU / TPE / NYLON / PETG / ASA / PP / PVA / Infuzie Fibra de Sticlă / Infuzie Fibră de Carbon / Filament Metal / Filament LemnCalibrare
Pre-calibrareConexiune
WiFi, Ethernet, Port USBFișiere acceptate
STL/OBJ/3MFCod acceptat
GCODESoftware
IdeaMakerInterfață
7 inch Touch ScreenIntrare AC
100-240V~50/60 HzConsum maxim
600 WDimensiune
620x590x1105 mm

Aplicații

 • Scule de injecție

 • Automotive
 • Aerospațială
 • Inginerie inversă
 • Prototipare
 • Bunuri de consum
 • Hobby
 • Decorațiuni
 • Arhitectură
 • Industrială
 • Miniaturi
 • Modelare
 • Educație