Printere 3D Raise Pro2

Printează pagina

Cod Produs: W.RaisePro2

0,00 €/buc + TVA
 • add remove
  Descriere

  Raise 3D Pro2 este o imprimantă FDM 3D cu extrudare dublă, cu un volum mare de imprimare, o precizie ridicată de 10 microni și o capacitate de a imprima o gamă largă de filamente tehnice, precum TPU, nylon și fibră de carbon. Această imprimantă 3D profesională este capabilă să imprime 3D o serie mică de piese și prototipuri, conferind rezultate de o finețe deosebită.  • este echipată cu o cameră de control, un senzor optic care anunță când se sfârșește materialul, un ecran tactil pentru a controla imprimanta 3D și o carcasă închisă cu sistem de filtrare.  • dispune și de un sistem de extrudare dublă, care permite imprimarea de piese mecanice și complexe, utilizând diverse materiale și o varietate mare de culori. Este, de asemenea, echipată cu un sistem electronic de auto-ridicare pentru duze, ceea ce înseamnă că o duză care nu printează se ridică cu 1,5 mm pentru a evita perturbarea extrudării celuilalt cap de printare care este în funcțiune. Timpul de schimbare al duzelor este mai mic de 1 secundă.  • dispune de duze cu diferite diametre (0,2 mm; 0,4 mm; 0,6 mm și 0,8 mm), permițând diverse utilizări: 0,2 mm pentru o mai bună finețe de imprimare; 0,6 sau 0,8 mm pentru imprimarea 3D a suporturilor și interiorului.  • noul sistem de imprimare al plăcii este acoperit cu o suprafață de silicon care previne deformarea și garantează o distribuție egală a căldurii pe toată platforma; calibrarea automată se efectuează pe 4 sau 9 puncte.  • echipată cu un capac de protecție și filtrare care oprește curentul de aer din exterior și variațiile de temperatură să nu perturbe materialul, menținând o temperatură ideală și constantă în incinta sa pentru fiecare material de imprimare; filtrul este amplasat pe partea din spate a imprimantei pentru a curăța aerul din imprimantă și pentru a elimina mirosurile neplăcute emise în timpul procesului de imprimare 3D.


  Camera de control situată în interiorul imprimantei 3D permite controlul de la distanță pentru buna funcționare a imprimării 3D.


  Printul nu are de suferit din cauza unei întreruperi de curent sau a ceva neașteptat, deoarece Raise3D Pro2 are o baterie de rezervă încorporată, pentru a continua alimentarea automată, chiar și în cazul unei întreruperi a energiei electrice. Această funcționalitate este esențială pentru imprimarea 3D a pieselor mari care necesită un timp de imprimare relativ mai lung.


  Fișierele 3D pentru imprimare cu software-ul de slicing ideaMaker, Raise3D se pot pregăti rapid. Interfața sa ușor de utilizat face posibilă pregătirea fișierelor de tip .STL, .OBJ și .3MF în doar 4 clicuri. 

 • add remove
  Specificații
 • add remove
  Fișe tehnice
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward