Printer 3D Tiertime – X5

Printează pagina

Cod Produs: W.3DUPX5

0,00 €/buc + TVA
 • add remove
  Descriere

  Tiertime 3D UP X5 este o imprimantă 3D profesională desktop, capabilă să imprime 3D continuu. Ideală pentru fabricarea prototipurilor, este special conceput pentru a realiza printuri 3D în serie și independent. Software-ul UP Studio vă permite să generați o coadă de imprimare, permițând imprimantei 3D X5 sa alimenteze și să schimbe automat și independent până la 12 mese de printare. X5 este capabil să imprime cele mai multe materiale de imprimare pe piață cu o precizie excepțională de 50 microni.


  Pe lângă capacitatea sa de a imprima 3D în serie, X5 a fost proiectat cu materiale de calitate superioară, făcute să reziste în timp. Greutatea impozantă de 52 kg îl face stabil, ceea ce îmbunătățește și mai mult calitatea imprimărilor 3D obținute. X5 are 3 deschideri. Prima, din dreapta, este dedicată încărcării consumabilelor și celor 12 tăvi de imprimare. A doua este deschiderea fațadei, care oferă acces la toată partea de manipulare legată de echipament. În cele din urmă, ultima deschidere este o ușă de ieșire pentru expulzarea meselor de imprimare complete. Tiertime X5 are o placă perforată conferind o mai bună aderență pieselor imprimate ABS și are un cap de extrudare pentru aplicație din plastic (PLA, ABS, TPU).


  Imprimanta 3D UP X5  include sistemul dual de filtrare a aerului special conceput pentru camera mare de imprimare. Aerul este filtrat prin filtru HEPA și filtru separat de carbon activat, care reduce drastic emisiile toxice. Filtrul HEPA are o filtrare eficientă de până la 99,95% pentru particule ultrafine.

 • add remove
  Specificații
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward