Printer 3D Tiertime – UP300

Printează pagina

Cod Produs: W.Tiertime.UP300

0,00 €/buc + TVA
 • add remove
  Descriere

  Tiertime UP 300 răspunde nevoilor utilizatorilor care necesită volume mari de performanță în imprimare constantă pe diferite materiale. Este o combinație de inovație și caracteristici fiabile îmbunătățite: capete de printare specifice materialelor pentru filamente ABS, PLA și TPU, plăci de construcție 3D interschimbabile pe două fețe si filtrare dublă.


  UP 300 are trei modele de extrudere, proiectate pentru a lucra cu un tip de material specific. Primul extruder este pentru ABS și alte filamente la temperatură înaltă. Al doilea extruder este destinat filamentelor cu temperaturi mai scăzute, cum ar fi PLA. Al treilea extruder este pentru TPU, un poliuretan flexibil.


  Imprimanta 3D UP300 este echipată cu o placă de printare și cu două fețe reversibile. Fabricată din sticlă, prima parte este preferată în imprimarea 3D fără raft, fiind potrivită pentru obținerea unui prim strat de imprimare perfect neted. A doua parte este o placă perforată. Mărirea aderenței modelelor printate este ideală pentru imprimarea 3D a unor piese geometrice mari, tipărite în filament din plastic ABS, sensibil la căldură.


  Imprimanta 3D UP 300  include sistemul dual de filtrare a aerului, special conceput pentru camera mare de imprimare. Aerul este curățat prin filtru HEPA, dar și prin filtru separat de carbon activat, care reduce drastic emisiile toxice. Filtrul HEPA are o capacitate de filtrare eficientă de până la 99,95% pentru particule ultrafine.

 • add remove
  Specificații
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward