Printer 3D Pro2 Raise3D

începând de la 0,00 € + TVA
Cere ofertă

Imprimata 3D Pro2 are extrudare dublă, cu un volum mare de imprimare, precizie ridicată de 10 microni și o capacitate de a imprima o gamă largă de filamente tehnice precum TPU, nylon și fibră de carbon. Imprimanta 3D profesională Pro2 este capabilă să imprime o serie de piese de mici dimensiuni și prototipuri, cu o finețe deosebită. Echipamentul Pro2 de la Raise3D este dotat cu o cameră de control, un senzor optic pentru anunțarea sfarșitului de material, un ecran tactil pentru a controla imprimanta 3D și o carcasă închisă cu sistem de filtrare.

 

Sistemul de extrudare dublă vă ajută să imprimați piese mecanice și complexe în mai multe materiale și culori. Sistemul electronic de auto-ridicare pentru duze permite ca o duză care nu tipărește să se ridice cu 1,5 mm pentru a evita perturbarea extrudării celuilalt cap de printare care este în funcțiune. Timpul de schimb al duzelor este mai mic de o secundă.

 

 

Imprimanta 3D Pro2 Raise3D poate fi echipată cu duze de diferite diametre (0,2 mm, 0,4 mm, 0,6 mm și 0,8 mm), permițând diverse utilizări. Folosiți duza cu diametrul de 0.2 mm pentru o mai bună finețe la imprimare și 0.6 sau 0.8 mm pentru imprimarea 3D a suporturilor și umpluturii.

Acest nou sistem al plăcii de imprimare este acoperit cu o suprafață siliconică care previne deformarea și garantează distribuirea egală a căldurii pe toată platforma. Calibrarea automată se efectuează pe 4 sau 9 puncte.

 

Imprimanta 3D Pro2 este echipată cu un capac de protecție și filtrare care oprește curentul de aer din exterior și variațiile de temperatură pentru a nu perturba materialul. Astfel, menține o temperatură ideală și constantă în incinta sa pentru fiecare material de imprimare. Sistemul de filtrare amplasat pe partea din spate a imprimantei elimină mirosurile neplăcute emise în timpul procesului de imprimare 3D.

Camera de control, situată în interiorul imprimantei, vă permite să controlați de la distanță buna funcționare a imprimării 3D.

 

Bateria de rezervă incorporată continuă alimentarea în cazul unei întreruperi a energiei electrice, astfel încât printarea continuă. Această funcționalitate este esențială pentru imprimarea 3D a pieselor mari, care necesită un timp de imprimare relativ mai lung.

 

Pregătiți fișierele 3D pentru imprimare cu software-ul de porționare IdeaMaker, Raise3D. Interfața facilă face posibilă pregătirea fișierelor .STL, .OBJ și .3MF în doar câteva click-uri.

Specificații

Tehnologie

FFFSuprafață de lucru
1 Extrudor - 305x305x300 mm / 2 Extrudoare-280x305x300 mmCap de printare
Dual cu sistem de ridicare electronicăDiametru filament
1.75 mmRezoluție Z
0.078 microniPrecizia maximă
10 microniViteza de mișcare
30-150 mm/sPlatforma de printare
Platformă încălzită din aluminiu cu prindere magneticăTemperatură platformei de printare
110°CTemperatură duză
Până la 300°CDiametru duză
0.4 mm (standard), 0.2,0.6,0.8,1.0 mm (opționale)Materiale acceptate
PLA / ABS / HIPS / PC / TPU / TPE / NYLON / PETG / ASA / PP / PVA / Infuzie Fibră de Sticlă / Infuzie Fibră de Carbon / Filament Metal / Filament LemnCalibrare
Pre-calibrareConexiune
WiFi, Ethernet, Port USBFișiere acceptate
STL/OBJ/3MFCod acceptat
GCODESoftware
IdeaMakerInterfață
7 inch Touch ScreenIntrare AC
100-240V~50/60 HzConsum maxim
600 WDimensiune
620x590x760 mm

Aplicații

 • Scule de injecție

 • Automotive
 • Aerospațială
 • Inginerie inversă
 • Prototipare
 • Bunuri de consum|Hobby
 • Decorațiuni
 • Arhitectură
 • Industrială
 • Miniaturi
 • Modelare
 • Educație