Printer 3D MODIX – BIG-60 - V3

Printează pagina

Cod Produs: W.ModixBIG60V3

0,00 €/buc + TVA
 • add remove
  Descriere

  Imprimanta 3D profesionala MODIX – BIG-60 - V3 este un produs semi-industrial ce folosește o tehnologie de tip FDM, fiind conceput atât pentru pasionații de proiecte personale, cât și pentru companiile care au nevoie să printeze la un volum superior. Volumul maxim de printare al imprimantei este de 60 x 60 x 66 cm.


  Aceste imprimante reprezintă un instrument puternic și versatil. Puteți printa de la obiecte minuscule de 50 microni până la obiecte robuste mari. Puteți, de asemenea, să faceți producție în serie a multor părți mici sau să printați obiecte mari mai puternice, dintr-o singură bucată.


  Profilele de aluminiu contribuie la rigiditatea imprimantei pentru a împiedica transmiterea vibrațiilor emise de imprimantă și care pot afecta rezultatele imprimării.


  Imprimantele 3D de dimensiuni mari Modix sunt bazate pe componente de înaltă calitate, proiectate pe o platformă personalizabilă. Controler este Duet3D pe 32 de biți cu WiFi și drivere Trinamic.


  - Ecran tactil de 7 inchi și gestionare de la distanță web (WiFi)


  - Ghidaje lineare Hiwin MGW9W


  - Calibrare automata a suprafeței de print


  Motoarele stepper Trinamic TMC2660 fabricate în Germania redau un curent mai puternic pentru stabilitate în printarea 3D.


  Extruder-ul este E3D Titan Aero cu un design robust și un ventilator de 40 mm ce reduce înfundarea acestuia. Hot-endul E3D Volcano este conceput pentru extrudări de diferite dimensiuni, atât pentru proiecte care necesită o finețe ridicată, cât și pentru proiecte cu piese robuste.


  Toate acestea fac din MODIX 60 V3 o imprimantă 3D ideală pentru producție large format.

 • add remove
  Specificații
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward