Printer 3D MODIX – BIG-120X - V3

Printează pagina

Cod Produs: W.BIG120XV3

0,00 €/buc + TVA
 • add remove
  Descriere

  Imprimanta 3D profesionala MODIX 120X este un produs semi-industrial ce folosește o tehnologie de tip FDM dedicat atât utilizatorilor pasionați cu proiecte personale, cât și companiilor care au nevoie să printeze la un volum superior. Volumul maxim de printare al imprimantei este de 1200 x 60 x 66 cm.


  Imprimantele 3D Modix sunt un instrument puternic și versatil. Puteți printa de la obiecte minuscule de 50 microni până la obiecte robuste mari. Puteți, de asemenea, să faceți producție în serie a multor părți mici sau să printați obiecte mari mai puternice, dintr-o singură bucată.


  Profilele de aluminiu contribuie la rigiditatea imprimantei pentru a împiedica transmiterea vibrațiilor emise de imprimantă și care pot afecta rezultatele imprimării.


  Imprimantele 3D de dimensiuni mari Modix sunt bazate pe componente de înaltă calitate, proiectate pe o platformă personalizabilă. Acestea dispun de controler Duet3D pe 32 de biți cu WiFi și drivere Trinamic.


  - Ecran tactil de 7 inchi și gestionare de la distanță web (WiFi)


  - Ghidaje lineare Hiwin MGW9W


  - Calibrare automata a suprafetei de print


  Motoarele stepper Trinamic TMC2660 fabricate în Germania redau un curent mai puternic care prezintă o stabilitate în printarea 3D.


  Extruder-ul este E3D Titan Aero cu un design robust si un ventilator de 40 mm ce reduce înfundarea acestuia. Hot-endul E3D Volcano este conceput pentru extrudări de diferite dimensiuni, atât pentru proiecte care necesită o finețe ridicată, cât și pentru proiecte cu piese robuste.


  Toate acestea fac din MODIX 120X V3 o imprimantă 3D ideală pentru producția large format.

 • add remove
  Specificații
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward