Polaroid T-Rex - UV Flatbed Printer

Printează pagina

Cod Produs: WPolaroidTRex

0,00 €/buc + TVA
 • add remove
  Descriere

  Polaroid T-Rex este o imprimantă tip Flatbed, de 1.22 x 2.40 m. Are abilitatea de a printa materiale cu o grosime de până la 10 cm, ceea ce o face ideală pentru realizarea unor piese grele din lemn, ceramică, sticlă și metacrilați, de dimensiuni și grosimi mari. Imprimanta dispune de lămpi cu LED, folosind o tehnologie 100% ecologică, deoarece nu are emisii de ozon.


  Datorită caracteristicilor deosebite, Polaroid T-Rex oferă performanțe și productivitate fără precedent pentru profesioniștii din domeniul signalisticii, imprimanta având o viteză de printare de până la 85 m2/h.


  Acest echipament este compatibil cu o gamă largă de cerneluri, inclusiv cele albe, ceea ce implică multiple oportunități de creație și modalități de lucru. Polaroid T-Rex maximizează productivitatea, asigurând flexibilitatea în utilizarea echipamentelor Flatbed.


  Imaginile printate sunt ecologice și pot fi utilizate atât la ​​exterior, cât și pentru decorațiuni interioare cu durabilitate ridicată. Nu este necesară preîncălzirea înainte.


  Lămpile cu LED au un consum foarte scăzut, acestea fiind mult mai economice față de alte lămpi, deoarece este necesar ca latexul sau solventul să încălzească materialul cu rezistențe electrice, permițând economisirea energiei.

 • add remove
  Specificații
 • add remove
  Aplicații
 • add remove
  Fișe tehnice
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward