Polaroid Orca White- Roll Printer

Printează pagina

Cod Produs: WPolaroidOrcaWhite

0,00 €/buc + TVA
 • add remove
  Descriere

  Imprimanta Polaroid Hybrid Orca White dispune de cele mai noi tehnologii, pentru a oferi productivitate crescută și continuă. Echipamentul poate imprima o varietate de materiale  în rolă.


  Polaroid Hybrid Orca White poate fi dotat cu sisteme opționale, adaptate la cerințele curente din piață. Asigură o viteză optimă de producție în modul de print roll-to-roll. În plus, acest echipament poate produce imagini incredibile, cu o rezoluție de până la 1.440 x 2.880 dpi, precum și o calitate superbă a textului.


  Polaroid Hybrid Orca White utilizează tehnologia de imprimare care nu generează căldură excesivă, permițând, astfel, printarea pe o gamă largă de substraturi, inclusiv materiale sensibile la căldură, fără să deformeze materialul. Cu tehnologia UV LED nu este nevoie de timp de uscare, produsul fiind gata imediat pentru post-procesare.


  Astfel, eficiența echipamentului este cu mult îmbunătățită, iar costurile de producție sunt reduse. Imprimanta revoluționează printul superwide, generând printuri de calitate superioară. Extinde astfel capacitățile de imprimare, oferind o gamă largă de aplicații - grafică pentru expoziții, artă, reproducere fotografică, signalistică, bannere.

 • add remove
  Specificații
 • add remove
  Aplicații
 • add remove
  Fișe tehnice
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward