Polaroid Nova- 3.2 UV Roll Printer

Printează pagina

Cod Produs: WPolaroidNova

0,00 €/buc + TVA
 • add remove
  Descriere

  Polaroid Nova 3.2 UV Roll se remarcă prin capacitatea excepțională de a realiza printuri de volum mare, la rezoluții de o calitate superioară.


  Echipamentul poate fi folosit în producția de bannere, produse pentru retail, grafică pentru expoziții și ferestre. Se poate printa pe lățimi de până la 3.200 mm. Astfel, oferă posibilitatea de a imprimă simultan pe două role. Utilizatorul trebuie doar să selecteze lățimea dorită pentru fiecare rolă în parte, într-un interval specificat.


  Polaroid Nova 3.2 UV Roll  folosește tehnologia LED cu temperatură scăzută, tehnologie cu o durată mai lungă de viață și un consum redus de energie. Tehnologia LED cu temperatura scăzută oferă posibilitatea de a printa pe o gamă largă de materiale, nu necesită preîncălzire și elimină riscul de deformare a suportului.


  Utilizatorul are posibilitatea să aleagă numărul de capete de imprimare (4-9) pentru o viteză de producție mai mare. Echipamentul Polaroid Nova 3.2 UV Roll este construit cu un design industrial, solid și are durata de exploatare ridicată.

 • add remove
  Specificații
 • add remove
  Aplicații
 • add remove
  Fișe tehnice
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward