Polaroid Fire 3.2- Ecosolvent Printer

Printează pagina

Cod Produs: WPolaroidFire

0,00 €/buc + TVA
 • add remove
  Descriere

  Polaroid Fire 3.2 Ecosolvent are o productivitate crescută și continuă de până la 200 m2/h viteză de print. Echipamentul poate imprima o gamă largă de materiale în rolă.


  Polaroid Fire 3.2 Ecosolvent poate fi dotat cu sisteme opționale, adaptate la cerințele curente din piață. Asigură o viteză optimă de producție, în modul de print roll-to-roll.  Această imprimantă oferă utilizatorilor o nouă modalitate de a realiza multiple aplicații, de la semnalistică simplă până la afişaje şi decoraţiuni de nivel înalt, pe o serie de medii de tipărire.


  Fiecare componentă a fost proiectată şi produsă în întregime pentru a asigura o funcţionare fără probleme şi pentru a garanta rezultate performante.


  Aceste echipamente oferă o viteză de înaltă calitate, punând la dispoziție posibilitatea de a alege numărul de capete de print: 2-4.


  Polaroid Fire 3.2 Ecosolvent are o viteză de până la 200 m2/oră și o calitate ridicată de până la 600 x 800 dpi, pentru un format de 3.2 m. Polaroid Fire 3.2 Ecosolvent oferă opțiuni ce scad timpul de mentenanță, cum ar fi curățarea automată a capului de printare.

 • add remove
  Specificații
 • add remove
  Aplicații
 • add remove
  Fișe tehnice
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward