Polaroid Everest UV Hybrid 3.2 Printer

Printează pagina

Cod Produs: WPolaroidEverest

0,00 €/buc + TVA
 • add remove
  Descriere

  Polaroid Everest UV HYBRID 3.2 dispune de cele mai noi tehnologii, pentru productivitate crescută și continuă.


  Echipamentul poate imprima o varietate de materiale, fie în rolă, fie rigide, precum dibond, hârtie, stiren, vinil, ABS, materiale corugate, polietilenă etc.


  Echipamentele Polaroid Everest UV HYBRID 3.2 pot fi dotate cu sisteme opționale adaptate la cerințele curente din piață, cum ar fi sistemul de ghidare al materialelor – MEG (Material Edge Guides), ideal pentru imprimarea materialelor imperfecte, precum cartonul ondulat.


  Datorită caracteristicilor deosebite, Polaroid Everest UV HYBRID 3.2 oferă performanțe și productivitate fără precedent pentru profesioniștii din domeniul signalisticii. Acest echipament are o viteză de printare de până la 90 m2/h. Imprimanta este compatibilă cu o gamă largă de cerneluri, ceea ce presupune o gamă largă de oportunități de creație și modalități de lucru.


  Polaroid Everest UV HYBRID 3.2 asigură o viteză mare de producție, atât în modul de print roll-to-roll, cât și rigid. Acest echipament poate produce imagini incredibile, cu o rezoluție de până la 1.200 dpi, precum și o calitate superbă a textului.

 • add remove
  Specificații
 • add remove
  Aplicații
 • add remove
  Fișe tehnice
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward