Filamente de printare 3D – PLA Formfutura

începând de la 0,00 € + TVA
Cere ofertă

Abrevierea PLA înseamnă "acid polilactic". PLA este un poliester termoplastic și este cunoscut pentru ușurința de utilizare și aspectul său versatil. Datorită acestor proprietăți și a accesibilității materialului, filamentul PLA este o alegere excelentă pentru începători, pasionați și profesioniști.

De asemenea, excelează la prototiparea rapidă și la imprimarea 3D ușoară. Acest lucru înseamnă că nu este doar ușor de utilizat, ci și că puteți imprima 3D foarte rapid cu el. Filamentul PLA nu are probleme în a se lipi de patul încălzit și este ușor de îndepărtat după ce imprimarea este finalizată.

Filamentul PLA este fabricat din amidon de porumb și este biodegradabil. Este o concepție greșită comună că biodegradabil înseamnă că se va degrada de unul singur. Este nevoie de umiditate și de temperaturi de peste 60°C pentru ca PLA să se biodegradeze în timp.

Disponibile în multe stiluri și culori diferite, filamentele noastre PLA sunt un element de bază al imprimării 3D creative.

Dacă ar trebui să rețineți un aspect mai presus de toate, acesta este că filamentul PLA este despre imprimarea 3D ușoară. Nu se deformează, nu se deformează atunci când este răcit rapid și are o bună aderență a stratului chiar și pe suprafețe neîncălzite.

Filamentul PLA este, de departe, cel mai popular filament pentru imprimante 3D din lume. Acest lucru se datorează faptului că este ușor de imprimat 3D, nu necesită o imprimantă 3D scumpă, iar rezultatele arată foarte bine.

 

EasyFil PLA este un filament pentru imprimante 3D de tip PLA, ușor de imprimat, disponibil într-o mare varietate de culori. Comportamentul său îmbunătățit de curgere face ca straturile imprimate 3D să se întrepătrundă și să aibă o aderență mai bună.

 

ReForm rPLA este un tip de filament de tip PLA reciclat pentru imprimante 3D care este fabricat din fluxurile de deșeuri de extrudare post-industriale ale filamentelor Formfutura EasyFil PLA.

 

Premium PLA este un tip de filament de tip PLA mai pur pentru imprimante 3D, cu o cristalinitate mai mare, ceea ce îl face să fie PLA-ul preferat pentru imprimarea 3D a pieselor cu supraînălțări și pentru obiectele în care este nevoie de punți.

 

EasyWood este un filament pentru imprimante 3D pe bază de PLA, care este umplut cu 40% particule de lemn. Filamentul EasyWood este perfect pentru imprimarea 3D a obiectelor cu o estetică, un miros și o atingere asemănătoare lemnului adevărat.

 

EasyFil PLA - Glow in the Dark oferă toate proprietățile EasyFil PLA, dar cu un efect de culoare verde strălucitor de neegalat, care strălucește în întuneric.

Specificații

Diametru

1.75 / 2.85 mmGreutate
500 g / 750g / 1000g / 2300 gTemperatura de printare
200-230°CTemperatura patului de printare
0-60°CViteză ventilator
50-100%Culori disponibile
Diverse, la cerere