Filamente de printare 3D PET(G) Formfutura

începând de la 0,00 € + TVA
Cere ofertă

PET(G)- ul sau Tereftalatul de polietilenă este, în general, termoplastic (spre deosebire de materialele termo-rigide). Aceasta caracteristica are legătură cu modul în care materialul plastic răspunde la căldură. Acestea fiind spuse, unele variante ale materialului (cum ar fi anumite tipuri de poliester) sunt termo-rigide. Materialele termoplastice devin lichide la punctul lor de topire (aproximativ 260°C în cazul PET-ului).

Un atribut important pentru termoplastice este că pot fi încălzite până la punctul lor de topire, răcite și reîncălzite din nou fără o degradare semnificativă. În loc de ardere, termoplasticele cum ar fi acidul polilactic se lichefiază, ceea ce le permite să fie ușor turnate prin injecție și apoi reciclate ulterior. Dimpotrivă, materialele plastice termo-rigide pot fi încălzite o singură dată (de obicei în timpul procesului de turnare prin injecție).

 

PETG-ul este o versiune modificată cu glicol a tereftalatului de polietilenă (PET), care este folosită în mod obișnuit pentru a produce sticle de apă. Este un material semi-rigid, cu o bună rezistență la impact, dar are o suprafață ușor mai moale, ceea ce face ca acesta să fie predispus la uzură. Materialul beneficiază, de asemenea, de caracteristici termice excelente, permițând plasticului să se răcească eficient, cu deformări aproape neglijabile. Există mai multe variații ale acestui material (PET) pe piață, inclusiv PETG, PETE și PETT.

ReForm rPET este probabil cel mai durabil filament pe bază de PETG de pe piață. Acest filament este realizat în întregime din materiale reînnoite. ReFom rPET este disponibil într-o gamă largă de culori vii.  Acest filament PETG sustenabil combină rezistența și tenacitatea cu capacitatea de imprimare.

 

HDglass este un filament de înaltă performanță bazat pe un amestec unic de PETG, care are ca rezultat un filament amorf, de înaltă rezistență, foarte lucios și ultra-transparent pentru imprimante 3D. HD înseamnă "Heavy Duty", deoarece HDglass este dezvoltat pentru a avea o stabilitate termică optimă și, prin aceasta, un comportament perfect de curgere la imprimarea 3D, rezultând un filament pentru imprimante 3D foarte ușor de imprimat, cu un luciu ridicat remarcabil, transparență și proprietăți excelente în ceea ce privește rezistența, tenacitatea și rezistența la temperatură.

Specificații

Diametru

1.75 / 2.85 mmGreutate
500 g / 750g / 1000g / 2300gTemperatura de printare
230-260°CTemperatura patului de printare
75-90°CViteză ventilator
0-30%Culori disponibile
Diverse, la cerere