Cod Produs: WDGEN.Arete

0,00 €/buc + TVA
 • add remove
  Descriere

  Papyrus Arete este cel mai nou echipament din portofoliul  D-gen, fiind ideal pentru aplicații de sublimare industrială, grafică POS, front-lit și back-lit textil etc. Acum puteți obține o producție de imprimare de 1500 m2/zi cu Papyrus Arete.


  Papyrus Arete folosește cele mai recente capete de imprimare Xaar®1201, care conțin 1280 de duze și rezoluție nativă de 600 de picături de 2,5 pl.


  Astfel, chiar si la viteze de producție de 80 m2/h, printurile vor fi spectaculoase.


  Superior în clasa sa, printerul Papyrus Arete prezintă caracteristici de necombătut:


  Anduranță și mentenanță ușoară: unitatea de transport conține 6 capete de imprimare Xaar® 1201 și păstrează o calitate înaltă a tipăririi pentru o perioadă lungă de timp. Sistemele de acoperire și ștergere bine concepute împiedică uscarea capetelor de imprimare și au capacitatea de a le menține în permanență curate.


  Volum continuu și ridicat de producție: Tensiunea diferențială dintre unitățile de alimentare și de preluare a materialului este reglată automat, pentru o înfășurare perfectă fără răsturnare sau îndoire.


  Sistem continuu de alimetare cerneală : Este posibilă atașarea cartușelor de cerneală de 2 sau 3 litri pentru o imprimare neîntreruptă.


  Dacă sunteți în căutarea de imprimare de mare viteză, calitate ridicată și productie  24/7, Papyrus Arete este alegerea potrivită!

 • add remove
  Specificații
 • add remove
  Aplicații
 • add remove
  Fișe tehnice
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward