Menu holder Deco bază metalică

Printează pagina

Cod Produs: WLUSWM

3,50 €/buc + TVA
Configurează produsul

Selectează câmpurile pe rând

3,50 €/buc + TVA
 • add remove
  Descriere

  Proiectate după un tipar ingenios și practic, menu holder-ele Deco oferă clasă mesajului expus, având un efect de durată asupra privitorilor.


  Aceste suporturi sunt realizate din două părți:  • cea superioară, un buzunar din plexiglas cu grad mare de transparență;

  • cea inferioară, cu bază din aluminiu;


  Produsul este versatil, buzunarul superior putând fi "încărcat" cu mesaje printate pe o varietate mare de materiale, cu grosimi între 1 și 4 mm.


  Compacte și ușor de remarcat, aceste suporturi reprezintă o variantă atractivă pentru prezentarea diferitelor mesaje, în special a meniurilor, a listelor de prețuri sau a pliantelor.


  Mesajul se instalează și se schimbă extrem de rapid: buzunarul transparent se desface, permițând ca mesajul să fie pur și simplu introdus între cele două fețe ale sale.


  Menu holderul Deco este livrat cu folie de protecție împotriva zgârieturilor, care trebuie îndepartată înainte de prima utilizare.


  Poate fi personalizat cu foarte mare ușurință pe partea din aluminiu, fie prin serigrafiere, fie prin aplicarea unor folii autoadezive, decupate pe cutter plotter.


  Vizualizează catalogul AICI!

 • add remove
  Aplicații
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward