Filamente de printare 3D – Speciale Formfutura

începând de la 0,00 € + TVA
Cere ofertă

Pentru a realiza diferite lucrări din diferite piese ce solicită materiale diferite cu proprietăți diverse, Formfutura, a dezvoltat și alte materiale.

EasyFil HIPS este un filament versatil de tip polistiren de înaltă performanță pentru imprimante 3D, care poate fi utilizat pentru imprimarea 3D de piese ușoare și durabile, cu un finisaj de suprafață mat.

 

Proprietățile avantajoase ale PC și PMMA sunt reunite în acest filament DURABIO unic. Este un filament de inginerie pe bază biologică cu o valoare deosebită, deoarece combină cele mai bune calități ale ambilor polimeri. DURABIO este pe bază biologică și are performanțe superioare filamentelor PC obișnuite. Aplicațiile care necesită rezistență la zgârieturi, duritate și care trebuie să reziste la substanțe chimice sunt candidații perfecți pentru DURABIO. Acest filament extraordinar pentru imprimante 3D combină cele mai multe dintre proprietățile avantajoase ale policarbonatului (PC) și cele ale polimetilmetacrilatului (PMMA) într-unul singur. DURABIO este un filament ingineresc pe bază de substanțe biologice și este un filament de imprimare 3D inovator și regenerabil cu proprietăți extraordinare.

 

PEEK  este unul dintre cele mai performante filamente pentru imprimante 3D, cu proprietăți excepționale de rezistență mecanică, termică și chimică, care poate înlocui piesele metalice și compozite originale.

Polipropilena (PP) este un plastic de uz casnic obișnuit. Rezistența sa la substanțe chimice și la oboseală este ceea ce face ca PP să fie atât de acceptat în mod obișnuit. Fiind rezistent la alimente și la cuptorul cu microunde, PP este perfect potrivit pentru depozitarea alimentelor. De exemplu, majoritatea recipientelor pentru alimente și lichide pentru mâncare la pachet sunt din PP. PP este ușor și oferă o aderență superbă între straturi. Datorită faptului că PP este ușor, aveți nevoie de mai puțin filament pentru a imprima un obiect 3D. Acest lucru face ca filamentul PP să fie foarte potrivit pentru imprimarea aplicațiilor de depozitare și ambalare. În plus, polipropilena este semi-flexibilă și durabilă.

 

AquaSolve PVA (alcool polivinilic) este un material de suport solubil în apă pentru imprimarea 3D multi-extrusională complexă. AquaSolve PVA este un filament pentru imprimante 3D cu o bună stabilitate termică și poate fi imprimat 3D la temperaturi relativ scăzute. Acest lucru face ca AquaSolve PVA să fie un material suport ideal pentru materialele pe bază de PLA cu o bună aderență termică și chimică.

 

Python Flex este un filament flexibil de tip TPU pentru imprimante 3D cu o duritate de 98A și este perfect pentru imprimarea 3D a pieselor puternice și rezistente care necesită flexibilitate și elasticitate.

MetalFil - Classic Copper este un filament pentru imprimante 3D de tip PLA cu umplutură de cupru în proporție de 80%. Imprimă 3D piese de cupru grele, care aproape că nu se pot distinge de obiectele turnate din cupru autentic.

Specificații

Filamente

HIPS / PC / PEEK / PP / PVA / TPU / Metal FilTemperatura de printare
220-260 / 230-250/ 370-420 / 220-240 / 190-210 / 220-250 /  200-230 °CTemperatura patului de printare
90-100 / >100 / >120 / 60-80 / 0-60 / 0-60 / 0-60°CDiametru
- 1.75 / 2.85 mmGreutate
500 g / 750g / 1000g / 2300 gViteză ventilator
0-30%Culori disponibile
Diverse, la cerere