Materiale printare 3D ZORTRAX

Printează pagina

Cod Produs: W.RasinaZUVLCD

0,00 €/buc + TVA
 • add remove
  Descriere

  Tehnologia de printare SLA implică utilizarea unui fascicul laser cu lumina ultravioletă pentru solidificarea unei rășini fotopolimerice lichide aflată în cuva de construcție a imprimantei.


  Sub acțiunea luminii laser ultraviolete această rășină se solidifică în straturi succesive, obținându-se modelul 3D solid. Rășina pentru printare 3D de la Zortrax pe baza de rășină epoxidică (Zortrax Resin Basic) este un fotopolimer de printare 3D care permite realizarea unui nivel foarte înalt de detaliere și o precizie ridicată, datorită contracției sale scăzute.


  Odată ce se întărește, poate fi ușor vopsită cu vopsele obișnuite. Rășina este sigură, atât pentru sănătatea oamenilor, cât și pentru mediul înconjurător. De asemenea, se pot obține muchii ascuțite și suprafețe netede.


  Avantaje


  - Contracție scăzută


  - Ușor de vopsit


  - Sigură pentru sănătate și mediu


  Rășina albă Zortrax UV LCD de bază, pentru imprimantă 3D Zortrax Inkspire, oferă rezultate optime datorită contracției scăzute și a timpului de întărire rapid. Odată polimerizat și curățat produsul, poate fi vopsit cu orice tip de vopsea.

 • add remove
  Specificații
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward