Materiale printare 3D FORMLABS

Printează pagina

Cod Produs: W.RasinaFormL

0,00 €/buc + TVA
 • add remove
  Descriere

  Tehnologia de printare SLA implică utilizarea unui fascicul laser cu lumină ultravioletă pentru solidificarea unei rășini fotopolimerice lichide aflată în cuva de construcție a imprimantei. Sub acțiunea luminii laser ultraviolete această rășină se solidifică în straturi succesive, obținându-se modelul 3D solid.


  Rășina standard Formlabs este special creata pentru print-uri 3D foarte complexe. Rășina standard gri Formlabs este special concepută pentru detalii fine și are o rezistență extrem de ridicată la îndoire.


  Rășina standard albă Formlabs este cea mai frecvent utilizată pentru printarea pieselor care se vor vopsi sau trata ulterior. Rășina standard alba Formlabs este, de asemenea, perfecta pentru printarea 3D a pieselor de prezentare, datorită culorii de un alb imaculat pe care o are și a suprafeței netede. Rășina albă Formlabs este ideală pentru printurile mici și detaliate, având un aspect mat și opac. Este de asemenea indicată pentru prototipare, datorită tonului neutru peste care se pot folosi vopsele sau grunduri.


  Rășina High Temp este folosită pentru printarea de modele (master) în vederea matrițării. Aceasta este concepută pentru a rezista temperaturilor înalte ale unei prese de vulcanizare de temperatură medie. Rășina High Temp Formlabs are o rezistență termică foarte ridicată, temperatura de deformare este de 289 °C. Are cea mai mare temperatură de deformare, comparativ cu oricare alt material de imprimare 3D de pe piață, ceea ce o face capabilă să reziste la solicitări termice semnificative.


  Rășina Dental LT Clear este un material biocompatibil, rezistent, incolor, folosit în domeniul dentar pentru proteze, dar și în multe alte aplicații medicale.


  Cu un conținut de 20% ceară, Castable Wax este rășina ideală pentru prototiparea bijuteriilor și turnarea acestora. Din aceasta rezultând 0% cenușă în urma arderii în cuptorul de calcinare. De asemenea, permite realizarea de detalii surprinzătoare.


  Cea mai dură rășina din familia Formlabs, rășina Tough simulează rezistența ABS-ului și produce printuri rigide ce nu se pot deforma ușor.

 • add remove
  Specificații
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward