Rășină de printare 3D FormLabs

începând de la 0,00 € + TVA
Cere ofertă

Tehnologia de printare SLA implică utilizarea unui fascicul laser cu lumină ultravioletă pentru solidificarea unei rășini fotopolimerice lichide, aflată în cuva de construcție a imprimantei. Sub acțiunea luminii laser ultraviolete, această rășină se solidifică în straturi succesive, obținându-se modelul 3D solid.

 

Rășina standard Formlabs este special creată pentru print-uri 3D foarte complexe.

 

Rășina standard gri Formlabs este special concepută pentru detalii fine și are o rezistență extrem de ridicată la îndoire.

Rășina standard albă Formlabs este cea mai frecvent utilizată pentru printarea pieselor care se vor vopsi sau trata ulterior. Aceasta este, de asemenea, perfectă pentru printarea 3D a pieselor de prezentare, datorită albului imaculat și suprafeței netede. Rășina albă Formlabs este ideală pentru printurile mici și detaliate, având un aspect mat și opac. Este indicată și pentru prototipare, datorită tonului neutru, peste care se pot folosi vopsele sau grunduri.

 

Rășina High Temp este folosită pentru printarea de modele (master) în vederea matrițării. Aceasta este concepută pentru a rezista temperaturilor înalte ale unei prese de vulcanizare de temperatură medie. Are o rezistență termică impresionantă, deformarea acesteia având loc la 289°C.

 

Dental LT Clear este un material biocompatibil, rezistent, incolor, folosit în domeniul dentar pentru proteze, dar și în multe alte aplicații medicale.

 

Cu un conținut de 20% ceară, Castable Wax este rășina ideală pentru prototiparea bijuteriilor și turnarea acestora, rezultând 0% cenușă în urma arderii în cuptorul de calcinare.

 

Cea mai dură rășină Formlabs, rășina Tough, simulează rezistența ABS-ului și produce printuri rigide care nu se pot deforma ușor.

Specificații

Echipamente compatibile

Formlabs 2, Formlabs 3, Formlabs 3L, Formlabs 3BTipuri de rășini disponibile
Rășină Standard (Draft, Grey, White, Black, Clear), Tough, Flexible, Castable, Elastic, Durable, Rigid, High temp, Rășini pentru industria dentară (Denture base, Dental LT, Surgical Guide)