FOREVER MULTI-TRANS

începând de la 0,00 € /coală + TVA
Cere ofertă

FOREVER Multi-Trans este o hârtie de transfer pentru o gamă variantă de materiale netede dure, care funcționează de mai bine de 15 ani cu rezultate excelente de transfer și fiabilitate pe termen lung.

 

Aceasta hârtie se poate printa pe orice imprimantă laser CMYK+W (cu toner alb) sau CMYK, și se transferă apoi la cald, cu ajutorul unei prese de termotransfer manuală sau automată, într-un singur pas (1 coală), fiind, astfel, ușor de utilizat.

 

Multi-Trans este recomandată pentru printarea pe imprimantele laser CMYK+W (cu toner alb) în cazul transferului pe suprafețe colorate.

Rezultatele obținute sunt de bună calitate, culorile sunt vii, detaliile fin conturate, iar finisarea mată.

 

Se folosește împreună cu doua accesorii: pad siliconic (cu rol de a preveni întinderea culorilor graficii de pe obiectului ce urmează a fi personalizat, prin asigurarea unei temperaturi constante) și termometru digital (pentru verificarea permanentă a temperaturii).

 

Pentru rezultate constant bune, mențineti mereu rece pad-ul siliconic la începutul personalizării fiecărui obiect, astfel pentru o producție continuă, folosiți mai multe pad-uri siliconice.

 

MENȚIUNE: Comandă minimă:10 coli/ multiplu de 10

Specificații

Format

A4 sau A3
Ambalare100 coli/top
Temperatură de spălareMax.  60 °C
Transfer1 pas (1 coală)
PrintÎn oglinda
Tăiere pe conturFără
Instrucțiuni aplicareVerifică fișă tehnică

Aplicații

  • Personalizarea unor multiple articole confecționate din materiale dure și cu suprafețe netede, rezistente la transfer termenic de până la 180-200°C, precum căni, alte obiecte din ceramică, CD-uri, obiecte realizate din metal, piele, sticlă, MDF, acrylic, folie magnetică, tablă, tablă neagră, lemn etc