FOREVER Multi-Trans Metalic

începând de la 0,00 € /coală + TVA
Cere ofertă

Multi-Trans Metalic pentru suprafețe dure și netede a fost dezvoltat de specialiștii FOREVER pentru a permite tipărirea unor motive monocrome pe suprafețe deschise și închise. Folosind o imprimantă laser alb-negru sau color standard, puteți personaliza în 3 culori metalice, argintiu, auriu sau bronz, o gamă variată de materiale netede și dure.

 

Această hârtie se poate printa pe orice imprimantă laser alb-negru, iar mai apoi se transferă, fără tăiere pe contur, cu ajutorul unei prese de termotransfer manuală sau automată, într-un singur pas (1 coală).

 

Se folosește împreună cu doua accesorii: pad siliconic (cu rol de a preveni întinderea culorilor graficii de pe obiectului ce urmează a fi personalizat, prin asigurarea unei temperaturi constante) și termometru digital (pentru verificarea permanentă a temperaturii).

 

Pentru rezultate constant bune, mențineti mereu rece pad-ul siliconic la începutul personalizării fiecărui obiect, astfel pentru o producție continuă, folosiți mai multe pad-uri siliconice.

 

MENȚIUNE: Produs este disponibil doar pe bază de comandă. Comanda minimă este de 1 top – 100 coli. Pentru termeni de livrare, vă rugăm să contactați departamentul de vânzări.

Specificații

Format

A4 sau A3
Ambalare100 coli / top
Transfer1 pas (1 coală)
Printîn oglindă
Tăiere pe conturFără
Instrucțiuni aplicareVerifică fișa tehnică

Aplicații

  • Personalizarea unor multiple articole confecționate din materiale dure și cu suprafețe netede, rezistente la transfer termenic de până la 180-200°C, precum căni, alte obiecte din ceramică, CD-uri, obiecte realizate din metal, piele, sticlă, mdf, acrilic, folie magnetică, tablă, tablă neagră, lemn etc.