Cod Produs: WL9500097010

0,55 €/coala + TVA
Configurează produsul

Selectează câmpurile pe rând

0,55 €/coala + TVA
 • add remove
  Descriere

  FOREVER Multi-Trans este o hârtie de transfer premium, folosită pentru o gamă variată de materiale netede dure, cu rezultate excelente de transfer și fiabilitate pe termen lung.


  Aceasta hartie se poate printa pe orice imprimantă laser CMYK+W (cu toner alb) sau CMYK, și se transferă apoi la cald, cu ajutorul unei prese de termotransfer manuală sau automată, într-un singur pas (1 coală), fiind, astfel, ușor de utilizat.


  Multi-Trans este recomandată pentru printarea pe imprimantele laser CMYK+W (cu toner alb) în cazul transferului pe suprafețe colorate.


  Rezultatele obținute sunt de bună calitate, culorile sunt vii, detaliile fin conturate, iar finisarea este mată.


  Se folosește împreună cu doua accesorii: pad siliconic (cu rolul de a preveni întinderea culorilor graficii de pe obiectului ce urmează a fi personalizat, prin asigurarea unei temperaturi constante) și termometru digital (pentru verificarea permanentă a temperaturii).


  Pentru rezultate constant bune, mențineti mereu rece pad-ul siliconic la începutul personalizării fiecărui obiect, iar pentru o producție continuă, folosiți mai multe pad-uri siliconice.

 • add remove
  Specificații
 • add remove
  Aplicații
 • add remove
  Fișe tehnice
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward