EFI VUTEk GS3250LX LED

Printează pagina

Cod Produs: WGS3250LX LED

0,00 €/buc + TVA
 • add remove
  Descriere

  Vutek GS3250LX LED include cele mai noi tehnologii, pentru a oferi productivitate crescută, la o rezoluție realistică, putând imprima o varietate de materiale în rolă sau rigide, precum dibondul, hârtia, stirenul, vinilul, ABS, materialele corugate, polietilenă etc.


  Printerul hibrid Vutek GS3250LX LED ajunge la cea mai mare viteză de producție pentru un echipament roll-to-roll, de 223 m2/h.


  În plus, echipamentul Vutek produce imagini realiste incredibile, cu o rezoluție de 1.000 dpi, inspirând, pe lângă calitatea premium oferită, fiabilitate, materiale şi finisaje de calitate, performanță.


  Aceste echipamente LED se diferențiază de imprimantele Laser printr-o eficiență crescută, rezistență și design compact.


  Printerul permite încărcarea unor substraturi de până la 3,2 metri, cu o grosime maximă de 5 cm, și este dotat cu cartușe de 5L.


  Cu ajutorul printerului hibrid Vutek GS3250LX LED puteți să produceți o gamă variată de aplicații premium, inclusiv grafică pentru expoziții, artă plastică sau display-uri pentru punctul de vânzare.


  Echipamentul livrează volume mari de lucru, în timp util, pentru respectarea celor mai strânse termene, dar vă ajută și să vă extindeți gama de produse.

 • add remove
  Specificații
 • add remove
  Aplicații
 • add remove
  Fișe tehnice
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward