EFI Cubik

începând de la 0,00 € + TVA
Cere ofertă

Cum se poate imprima cu un echipament cu jet de cerneală pentru a avea un decor natural al pardoselilor si panourilor din lemn? Nimic mai simplu. EFI Cubik Mineral este un concept unic pentru imprimarea si decorarea podelelor din lemn masiv, a lemnului pentru uși și a panourilor pentru mobilier și dulapuri. 

 

Cernelurile minerale sunt create special pentru imprimarea lemnului cu jet de cerneală, având o compoziție anorganică care decorează lemnul în mod natural, deoarece se integrează cu materialul, respectând noblețea si căldura lemnului. 

 

Datorită compoziției lor, decorarea cu cerneluri minerale este rezistentă la lumină. Cernelurile sunt ideale pentru a imprima pe lemnul de esență tare, furniruri și placaje. Nu este nevoie să tratați lemnul cu soluții speciale înainte de imprimare. Cel mult, se poate face o șlefuire moale pentru a deschide porii lemnului. 

De asemenea, puteți utiliza EFI Cubik pentru a face decoruri naturale. Pe măsură ce cernelurile minerale se integrează în substratul lemnului, le puteți folosi pentru a crea decoruri spectaculoase. 

 

Printerul cu jet de cerneală EFI Cubik pentru lemn este un echipament robust, gata să funcționeze 24/7 în orice mediu industrial, oferind eficiență în aplicarea procesului de colorare, decorare și finisare a lemnului. Datorită imprimării digitale pe lemn, veți putea decide rezultatele culorilor, uniformitatea tonului și precizia de la un lot de producție la altul.

 

Cu EFI Cubik se deschide o lume a posibilităților de decorare a lemnului, de la unificarea tonurilor până la transformarea totală a oricărei plăci de lemn.

 

  • Potrivit pentru toate tipurile de suporturi din lemn: placaj, laminate și lemn masiv
  • Se potrivește tuturor aplicațiilor, inclusiv pardoseli, panouri de perete și mobilier.

 

Specificații

Modelul

Efi Cubik 700 / Efi Cubik 1400Tehnologie printare
Single-pass inkjetLățime material
până la 700 mm / până la 1400 mm
Grosime materialPână la 30 mm / până la 120 mm sau până la 100 mm cu sistem vacuumNumăr bare capete printare
Până la 8 /  Până la 6Viteză printare
până la 60 ml/minRezoluție printare
până la 360 dpiSoftware
Fiery® proServer color managementProfilare
Bază de dateGrafică
Tip cernealăMinerală
Tehnologie pe bază de apăCulori disponibile
Cyan – Magenta – Yellow – Black – Pink – White