Mediatex® Easy Box FR

Printează pagina

Cod Produs: WEASY.7546

Configurează produsul

Selectează câmpurile pe rând

0,00 €/buc + TVA
 • add remove
  Descriere

  Echipa de ingineri și designeri de la JM Technical Textiles a dezvoltat începând din 1950, în colaborare cu industria de grafică, materiale textile de înaltă calitate prin inovație estetică, orientată constant spre integrarea tendințelor internaționale actuale. Produsul futurist, Mediatex® Easy Box FR, creat pe baza unei experiențe de peste 60 de ani, reprezintă o declarație de estetică, funcționalitate, calitate și durabilitate.


  Mediatex® Easy Box FR este un material de 175 g, realizat 100% din poliester, PVC FREE, certificat în conformitate cu standardul Oeko-Tex® 100 IV.


  Diferitele aplicații finale nu necesită țesături diferite, ci, mai degrabă, o țesătură poate avea multiple utilizări cu Mediatex® Easy Box FR


  Mediatex® Easy Box FR nu întreține arderea, conform clasei de foc B1. Acest produs se poate imprima cu cerneluri pe bază de solvent, latex și UV.


  Mediatex® Easy Box FR este un produs premium, considerat încă de la lansare alegerea ideală pentru realizarea casetelor luminoase.


  Mediatex® Easy Box FR se comportă exemplar la asamblare, datorită ușoarei elasticități de care dă dovadă, dar și a suprafeței tratate, care conferă o imprimare excelentă.


  Comparativ cu alte produse similare, Mediatex® Easy Box FR nu prezintă acele puncte albe (white cracking) deranjante atunci când se iluminează caseta din spate. Materialul are o excelentă rezistență la încrețire și deteriorare prin zgâriere, proprietate care îl face ideal pentru proiecte de mari dimensiuni. Acest beneficiu reduce și costurile de transport.

 • add remove
  Aplicații
 • add remove
  Fișe tehnice
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward