CNC Grand Central

începând de la 0,00 € + TVA
Cere ofertă

Seria de sisteme CNC Grand Central are ca țintă performanța în precizie și este destinată profesioniștilor din industria publicitară, reprezentând soluția ideală pentru gravură, realizarea formelor sofisticate în relief, producerea diverselor machete de arhitectură, industria electrică, etc. 

Seria de CNC-uri Grand Central Industrial sunt echipamente proiectate pentru prelucrarea suprafețelor plane și sunt recomandate pentru o gamă variată de industrii: agenții de publicitate, producători de mobilier, procesatori industriali, etc.

 

Sistemele CNC Grand Central Industrial pot prelucra o varietate de materiale, printre care: lemn, MDF, dibond, materiale acrilice, PVC, aluminiu, oțel, plastice industriale, panouri compozițe, marmură, cupru, diverse aliaje, etc.

 

CNC-uri Grand Central Industrial sunt echipamente proiectate pentru prelucrarea suprafețelor plane și sunt recomandate pentru o gamă variată de industrii: agenții de publicitate, producători de mobilier, procesatori industriali, etc.

 

Echipamentul poate fi folosit în producția de mobilă, uși, pardoseli, elemente decorative, signalistică sau industria ambalajelor.

Routerele CNC Grand Central sunt des utilizate pentru a realiza obiecte de artă și meșteșuguri prin gravare. Obiectele tipice includ sculpturi de animale, sculpturi de chipuri umane, simboluri gravate, etc.

Există o mare varietate de obiecte din lemn care pot fi realizate cu ajutorul unui router CNC, printre care: modele de plante și animale, ustensile de bucătărie, decorațiuni, ceasuri, cutii, rame, mese, dulapuri, piese de puzzle, etc.

Specificații

Model

2130 INDUSTRYAx
6 kWViteza maximă
Până la 33 m/minViteza maximă de lucru pe material
Până la 25 m/minRezoluția programului
0.01 mmRezoluția mecanică
0.04 mmPompă vacuum
Becker KVT 3.140 – 129 m3/hSuprafața de lucru
2100x3000x300 mm CAD / CAM Soft
Autodesk Artcam Open-posibilitate de a importa proiecte din Corel, AutoCADAlimentare electrică
3PH, 400V, 50-60 Hz

Aplicații

  • Fabricare mobilă

  • Machete
  • Industria ambalajelor
  • Etichete
  • Plăcuțe de avertizare
  • Arhitectură
  • Decorațiuni exterioare
  • Signalistică
  • Cadre din lemn

Documentație

Catalog Freze CNC VHF