Cod Produs: WBROGTX

0,00 €/buc + TVA
 • add remove
  Descriere

  Imprimați așa cum nu ați facut-o niciodată cu următoarea generație de echipamente pe textile, Brother GTX. Cu o viteză de imprimare accelerată, un design perfect, o întreținere mai ușoară și un număr de caracteristici uimitoare, GTX duce printul pe textile convențională la nivelul următor.


  Noua generaţie de capete industriale GTX, concepute şi fabricate de Brother, conţin 1680 duze. Acestea permit imprimarea la o rezoluţie de 1.200 x 1.200 dpi într-un singur pas, ceea ce duce la o calitate net superioară, pentru o producție cât mai ridicată. Astfel, noul model GTX are o viteză de printare de aproape trei ori mai mare decât modelele anteriore.


  Capetele de printare sunt așezate decalat CMYK și White, astfel, într-o singură mișcare, se imprimă o imagine completă. Noul sistem de recirculare al cernelii albe reduce mentenanța automată a imprimantei, iar noul sistem de “parking” al capetelor încetinește procesul de uscare al cernelii în duze.


  Noul soft de RIP-Graphix LAB permite adăugarea de texte la fişierele importate, rotire, redimensionare, repoziţionare şi aplicare de efecte artistice.

 • add remove
  Specificații
 • add remove
  Aplicații
 • add remove
  Fișe tehnice
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward