BROTHER GTX

începând de la 0,00 € /buc + TVA
Cere ofertă

Imprimați așa cum nu ați facut-o niciodată cu următoarea generație de echipamente pe textile,printerul Brother GTX. Cu o viteză de imprimare accelerată, un design perfect, o întreținere mai ușoară și un număr de caracteristici uimitoare, GTX duce printul pe textile convenționale la nivelul următor.

Noua generaţie de capete industriale GTX, concepute şi fabricate de Brother, conţine 1680 duze. Acestea permit imprimarea la o rezoluţie de 1.200 x 1.200 dpi într-un singur pas, ceea ce duce la o calitate net superioară, pentru o producție cât mai ridicată. Astfel, noul model GTX are o viteză de printare de aproape trei ori mai mare decât modelele anteriore.

Capetele de printare sunt așezate decalat CMYK și White. Astfel, într-o singură mișcare, se imprimă o imagine completă. Noul sistem de recirculare al cernelii albe reduce mentenanța automată a imprimantei, iar noul sistem de “parking” al capetelor încetinește procesul de uscare al cernelii în duze.

Noul soft de RIP-Graphix LAB permite adăugarea de texte la fişierele importate, rotire, redimensionare, repoziţionare şi aplicare de efecte artistice.

Specificații

Sistem cerneală

5 culori; CMYK - 8 canale
Capete de printare2
Suprafață de printare406 x 535 mm
Înălțime maximă30 mm
CernealăPungi de 200 sau 500 ml
Rezoluție1200 dpi
Materialebumbac 100%; bumbac/ poliester 50/50%
ConectivitateUSB
Greutate118 kg
Dimensiuni1.400 x 1.290 x 535 mm (WxDxH)

Aplicații

  • Personalizare materiale textile