Cod Produs: WBRM.4

Configurează produsul

Selectează câmpurile pe rând

0,00 €/buc + TVA
 • add remove
  Descriere

  Gravatoarele BRM-Fiber sunt cele mai indicate pentru gravarea rapidă  în metale sau materiale sintetice, fără a fi nevoie de pre-tratament, comparativ cu gravatoarele CO2, acolo unde este necesară pre-tratarea suprafețelor metalice. 


  De asemenea, gravatoarele BRM-Fiber sunt echipamente excelente pentru gravarea elementelor cu cerințe pretențioase, precum telefoanele mobile, ceasurile, bjuteriile și multe alte aplicații.


  Această serie de gravatoare poate asigura o productivitate ridicată, având o viteză de gravare de zece ori mai mare decât a gravatoarelor CO2.


  Echipamentele cu fibră laser au un sistem de operare ușor de utilizat, cu un consum de energie scăzut de până la 1.200 W.


  Mai mult, echipamentul este potrivit oricărui mediu de lucru, având o durată de utilizare îndelungată și o viteză de lucru rapidă.


  Software-ul suportă fișiere precum CorelDraw, AutoCAD, Photoshop, PLT, PCX, DXF, BMP, ShX sau TTF.


  Software-ul deține o funcție standard de numărătoare automată pentru serii, numere de lot, coduri QR și coduri de bare.


  Cu peste 30 de ani de experiență în construcția de mașini de prelucrare a metalelor și a altor materiale, BRM Lasers, reprezintă compania în continuă dezvoltare.


  Echipamentele cu fibră laser au un sistem de operare ușor de utilizat, cu un consum de energie scăzut de până la 1.200 W.


  Echipamentul este potrivit oricărui mediu de lucru, având o durată de utilizare îndelungată și o viteză de lucru rapidă.

 • add remove
  Specificații
 • add remove
  Aplicații
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward