0

Noua generație de Printere 3D Epsilon de la BCN3D 

Pregătește-te să fii surprins de noua estetică, autocalibrarea XYZ și funcțiile actualizate la ultimele cerințe ale pieței!

Încă de la lansarea din 2020, seria Epsilon s-a dovedit a fi un concurent de top la nivel mondial în industria printului 3D. De atunci, ingineri profesioniști sau pasionați ai printului 3D au optat pentru calitatea și precizia echipamentelor BCN3D.

Un aspect definitoriu al seriei Epsilon îl reprezintă accesibiliatatea, faptul că puterea industrială poate fi acum utilizată în scopuri mărețe de către toți cei cu viziuni inovatoare, indiferent de spațiul de lucru.

Proiecte uimitoare realizate cu seria Epsilon 

Compania Nissan, un gigant în industria automotivelor, a înregistrat un succes răsunător, realizând dispozitive și accesorii care să servească în termeni ce țin de flexibilitate și viteză. Astfel, tehnlogia 3D permite companiei japoneze să livreze rapid piese de înaltă calitate în funcție de nevoile specifice ale clienților săi. Multinaționala franceză Saint Gobain, dedicată fabricării de geamuri și vitraje pentru mai multe sectoare industriale, a eficientizat, de asemenea, procesele de producție rezultând timp de producție si costuri scăzute.

Ce este nou?

O mare parte a eficienței BCN3D, este alcătuită din îmbunătățirile aduse părților electronice.

Sistem nou de ventilație: Sistemul anterior de ventilație introducea aer rece în interiorul ventilatoarelor cu extracție către o altă grilă. Acest proces putea să cauzeze turbulențe în interior, ducând la ineficiențe. Pentru a rezolva acest lucru, fluxul de aer cald este acum extras din interior și scade presiunea internă pentru a permite interiorului să absoarbă aerul din exterior.

Noi drivere pentru motor: motorul Trinamic TMC2130 a fost înlocuit cu TMC2226. Nu numai că aceste noi motoare sunt foarte silențioase, dar funcționează și cu o eficiență mai mare și un cuplu motor mai bun. În timp ce motoarele lor predecesoare au avut nevoie de radiatoare pentru a se răci, motoarele noi se încălzesc foarte puțin.

Placă de bază nouă: BCN 3D au renunțat la piesele produse extern  și  au ales să meargă mai departe cu componente și piese făcute pe comandă și personalizate special pentru BCN3D. Toate componentele electronice au fost comasate într-o singură placă, spre deosebire de a fi alcătuite din mai multe piese implementate în diferite zone ale imprimantei. Această reducere semnificativă oferă o placă de bază mai simplă și, la rândul ei, mai eficientă.

O caracteristică dorită de clienții din întreaga lume este accesul la rețeaua locală: un server web intern permite accesarea prin adresa IP locală;  se pot trimite fișiere, se poate monitoriza, și se poate controla imprimanta de la distanță. De acest lucru se pot bucura și proprietarii versiunilor Epsilon anterioare după o actualizare a firmware.

 

Caracteristici principale pentru Epsilon.

Desigur, există mai multe caracteristici care rămân aceleași:

Volum de imprimare masiv: Cu 420 x 300 x 400 mm pentru Epsilon W50 și 420 x 300 x 220 mm pentru Epsilon W27, există libertatea de a crea piese mari.

Materiale pregătite pentru industrie: Incinta complet închisă și încălzită ajunge până la 60 °C și funcționează cu patul încălzit până la 120 °C pentru a asigura imprimarea cu materiale tehnice. Se pot imprima de la materiale plastice la compozite și metale cu filamentele BCN3D de calitate industrială, dezvoltate de companiile chimice renumite BASF și Mitsubishi Chemical.

Datorită Sistemului Open Filament, se pot utiliza cu încredere orice materiale de la terță parte.

Integrare perfectă cu Smart Cabinet: tehnologia BCN3D de uscare inteligentă oferă siguranța că niciunul dintre materialele utilizate nu este afectat de umiditate. În plus, aceasta vine cu o sursă de alimentare neîntreruptibilă, astfel încât să nu se piardă nici o lucrare de imprimare.

Ținem cont de feedback-ul clienților noștri!

Noile îmbunătățiri au condus soluțiile de imprimare 3D în direcția unui proces de imprimare și mai puternic.

De astăzi, noua generație a seriei Epsilon este disponibilă pentru achiziționare prin intermediul inginerilor de la Leykom.

 

Lasă un Comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publică.