0

Timp de 4 zile consecutive, ai ocazia să vezi în funcțiune echipamente ultra-perfomante cu tehnologii de ultimă generație, special concepute pentru a te ajuta să depășești toate așteptările print-ului digital.

Iată doar câteva dintre echipamentele pe care le vei descoperi la Print&Sign 2022, în cadrul stand-ului Leykom:


Sistem CNC vhf X

Bucură-te de calitatea germană prin intermediul celui mai inovator echipament de frezat CNC! Combinând precizia, puterea și stabilitatea, sistemul CNC X poate fi utilizat în industrii precum aeronautică, metale sau prelucrarea lemnului pentru prelucrarea și finisarea unei game largi de material: lemn, plastic, materiale neferoase, cupru, oțel, grafit, materiale abrazive, materiale compozite, etc.

 

LAMINATOR CWT REGULAR

Procesul de laminare este automatizat, reducând astfel timpul de lucru cu până la 80-85%!

Printre aplicațiile pe care le puteți realiza cu ajutorul laminatorului CWT se numără display-uri indoor pe materiale rigide și flexibile, decorațiuni, bannere, signalistică rutieră, personalizări evenimente, colantări auto, panouri interioare și exterioare.

 

IMPRIMANTĂ DTF – Direct to Film 400/600

Prevăzută cu două capete și funcții inteligente pentru eficientizarea procesului de printare, DTF 400/600 asigură imprimarea mai multor grafici în același timp și culori vibrante pentru personalizarea tuturor materialelor textile.

 

PRINTER DIGITAL MIMAKI CJV330 PLUS SERIES

Noul reper în industria print-ului digital! Descoperă ultimele facilități și oportunități extinse pentru business-ul tău cu ajutorul unui echipament formidabil.

Imprimantele Mimaki din seria CJV330 Plus reprezintă noul reper pentru profesioniștii industriei de print digital, asigurând rezoluție de până la 1440 dpi a print-urilor și oferind un sistem încorporat ce permite stocarea a până la trei role media.

 

IMPRIMANTĂ 3D DWS XFAB 2500SD

O imprimantă 3D ideală pentru departamentele de cercetare și dezvoltare, arhitectură, producție publicitară (litere volumetrice de mici dimensiuni cu o precizie foarte ridicată), machete și prototipare.

Te așteptăm, așa cum te-am obișnuit, cu un stand impresionant, pregătiți pentru a-ți oferi informații de specializate și personalizate în funcție de nevoile proiectelor tale.

Nu uita! Romexpo, Pavilion B1, Stand 21, în perioada 4-6 octombrie, interval orar 10:00-18:00 și 7 octombrie, interval orar 10:00-16:00.

Lasă un Comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publică.