0

Cea mai mare expoziție din Europa de Sud-Est dedicată industriilor de print digital și signalistică își redeschide porțile toamna aceasta, pentru cea de-a 16-a ediție. Mai mult decât o simplă prezentare de echipamente și produse, Print&Sign este un concept în sine, în cadrul căruia antreprenorii și partenerii lor se inspiră reciproc.

Leykom, partener principal Prin&Sign 2022, te așteaptă la Romexpo cu un stand spectaculos și echipamente de top, cu tehnologii de ultimă generație pentru a lua cele mai bune decizii și a-ți consolida avantajul competitiv. Iată o nouă ocazie de a descoperi oportunități pentru orice business și soluții reale la cele mai actuale provocări din piață....Iar antreprenorii știu cel mai bine că nu sunt deloc puține.

Vino la Romexpo, Pavilion B1, Stand 21, în perioada 4-6 octombrie, interval orar 10:00-18:00 și 7 octombrie, interval orar 10:00-16:00 și lasă-ne să te impresionăm!

Urmărește-ne pe Facebook, Instagram și LinkedIn pentru a fi la curent cu noutățile și a afla lista echipamentelor participante din portofoliul Leykom.

Descoperă mai multe despre Print&Sign aici.

Lasă un Comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publică.