0

Cum rămâne cu agricultura?

Nu demult, industria agricolă era privită ca fiind ceva derizoriu, o activitate eclipsată de mirajul mediului urban și pe care majoritatea tinerilor nici nu o luau în calcul drept opțiune pentru carieră.

Alături de agricultorii și fermierii români

Noi, cei din echipa Leykom, sprijinim întreaga comunitate de agricultori, fermieri și producători locali, aflați la început de drum sau cu vastă experiență, punând la dispoziție o gamă impresionantă de materiale tehnice ale unui producător de renume – Sioen.

Prezentăm noile prelate Sioen din portofoliul Leykom, pretabile pentru diverse aplicații agricole și disponibile în culori sau grosimi variate. Prelatele Sioen pentru agricultură au proprietăți tehnice specifice acestui sector și respectă standarde înalte de calitate și siguranță impuse la nivel internațional.

Prelate sere și grajduri

Eforturile de cercetare și dezvoltare ale Sioen au dus la fabricarea unui material tehnic de înaltă performanță, destinat realizării de prelate pentru sere și grajduri. Adresându-se unor astfel de aplicații, aceste prelate Sioen sunt extrem de rezistente la vânt și certificate ignifug.

Stabilitatea UV și tratarea antibacterială, pe de altă parte, garantează durata lungă de viață.

Prelate utilaje agricole

Aceste prelate SIOEN sunt realizate dintr-un material extrem de rezistent care protejează împotriva cuțitelor, barelor de tăiat, lamelor și resturilor aruncate de discurile rotative, prevenind, totodată, rănirea operatorului sau a trecătorilor.

Prelate Sioen pentru rezervoare flexibile

Destinate instalațiilor de bio gaz, containerelor pentru diferite tipuri de îngrășăminte și altor rezervoare flexibile agricole, aceste prelate sunt extrem de rezistente la acțiunea agenților chimici și a razelor UV.

Proprietățile deosebite includ tratare antibacterială și împotriva absorbției apei, precum și permeabilitate extrem de scăzută a gazului, prelatele pentru rezervoare flexibile respectând cele mai înalte standarde de siguranță.

Punem la dispoziție informații tehnice de specialitate și oferim consultanță tuturor partenerilor pentru adoptarea celor mai eficiente soluții.

Intră acum pe www.leykom.ro și obține cea mai bună ofertă pentru prelate agricultură.

Lasă un Comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publică.