0

Destinate designerilor și arhitecților, plăcile decking reprezintă soluțiile de amenajere pentru aplicații exterioare durabile și de efect. Rezistente, extrem de versatile și rentabile, acestea pot fi folosite pentru o multitudine de aplicații, precum fațade clădiri, garduri, terase, piscine sau pontoane.

De ce să alegi plăcile decking?

Iată principalele motive:

Mentenanță scăzută

Combinând elemente precum lemn, polymer sau PWC, plăcile decking reprezintă un produs care se întreține extrem de ușor și care nu necesită vopsire. Economisiți timpul petrecut pentru curățarea pardoselilor exterioare și bucurați-vă de linia estetică deosebită pentru un timp îndelungat.

Durabilitate

Realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, printr-un procedeu complex de extrudare, plăcile decking sunt rezistente la umezeală, coroziuni și raze UV. În plus, împiedică dezvoltarea unui mediu propice pentru acarieni și ciuperci, iar suprafața este antiderapantă!

Datorită procentului de 60% de lemn din componență, plăcile au o nuanță uniformă, îmbinând căldura și frumusețea naturală a lemnului cu durabilitatea materialelor plastice.

Alegere sustenabilă

Acest produs reprezintă cea mai bună alternativă ecologică - optând pentru plăcile decking, contribuiți la lupta împotriva defrișărilor în masă, iar produsul este unul 100% reciclabil.

Montare facilă

Plăcile decking sunt ușoare, iar pentru instalare nu aveți nevoie de niciun echipament special, putând fi folosite aceleași instrumente ca în cazul lemnului natural.

Gamă variată de nuanțe

De-acum, puteți crea ambientul dorit chiar și în afara locuinței, având la dispoziție culori și nuanțe variate ale lemnului, păstrând același farmec natural.

 

Într-un cadru tot mai industrial, noi vă punem la dispoziție elemente ecologice cu aspect natural, din grijă și respect față de natură. Descoperă gama de plăci decking aici.

Lasă un Comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publică.