0

Cu o experiență de peste 60 de ani, METRA este lider în sectorul aluminiului pentru construcții și furnizor al marilor industrii internaționale.

Calitatea italiană la cele mai înalte standarde se remarcă prin durabilitate, precizia detaliilor și fuziunea dintre funcționalitate și estetică, venind în sprijinul proiectanților și arhitecților cu soluții complete și individualizate.

Produse

Portofoliul include sisteme integrate din aluminiu, precum uși și ferestre batante sau glisante, uși exterioare și partiții de interior, sisteme de umbrire, balcoane, mânere, fațade – toate atent realizate, cu finisaje extraordinare, care să îndeplinească chiar și cele mai pretențioase cerințe. Produsele au fost special realizate, astfel încât să asigure performanță, durabilitate, estetică și, în special, siguranță!

Rezistență și Design Etern

Tratate împotriva coroziunii, petelor și zgârieturilor, soluțiile METRA reprezintă o investiție viabilă, care să aducă un plus valoare oricărui tip de clădire. Sistemele integrate din aluminiu asigură un rezultat estetic deosebit, evidențiindu-se, totodată, grație cerințelor minime de mentenanță.

Proiecte Arhitecturale

Dezvoltate de specialiști, alături de vizionari în aria design-ului interior, sistemele integrate Metra se potrivesc oricărui plan arhitectural: rezidențial sau industrial, convențional sau mai aparte, indiferent de gradul de complexitate.

Îmbinarea tehnologiilor avansate și al know-how-ului de a realiza piese durabile și atemporale a dus la crearea unor soluții de ultimă generație pentru a concretiza orice viziune.

Lasă un Comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publică.