0

Vești bune la final de an pentru toți antreprenorii! NOD (Network One Distribution), cel mai mare distribuitor de tehnologii de IT&C din România, vine în sprijinul întreprinzătorilor, punând la dispoziție servicii de consultanță pentru programul de finanțare prin fonduri europene nerambursabile de până la 350 milioane euro pentru digitalizarea IMM-urilor.

Care este perioada de depunere previzionată?

Februarie-Martie 2022.

Cine sunt beneficiarii?

Micro-întreprinderi, Întreprinderi Mici și Întreprinderi Mijlocii înființate în mediul urban și rural, inclusiv Bucuresti-Ilfov, care NU își desfasoară activitatea în sectorul TIC (nu are ca activități autorizate 2611, 2612, 263, 620, 721).

Care este cadrul legal?

Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR); Pilonul III (Act de operaționalizare inițial: Hotărârea Guvernului României nr. 677/ august 2020).

Ce finanțare se poate accesa?

Între 30,000 – 100,000 EUR/ proiect digitalizare.

Care este contribuția proprie necesară?

Minim 10%.

Care este durata implementării?

Maximum 9 luni, începând de la data semnării Contractului de Finanțare.

Firmă cu nucleu 100% românesc, Leykom împărtășește dorința unei țări digitalizate și dezvoltate din punct de vedere tehnologic, crezând cu tărie în potențialul României. Încurajăm, așadar, inițiativa și parteneriatul cu NOD – aplică și tu în 2022 pentru fonduri europene nerambursabile, iar apoi consultă portofoliul Leykom pentru achiziționarea echipamentului și suportului tehnologic dorit.

Vrei să afli dacă ești eligibil?

Verifică chiar acum, GRATUIT eligibilitatea ta în accesarea fondurilor, cu sprijinul NOD, in colaborare cu Worldwide Consulting & Training Services. Trimite un e-mail cu subiectul "Verificare Eligibilitate" la adresa finantari@wcts.ro. Descoperă produsele și soluțiile finanțabile din portofoliul NOD și a colaboratorilor săi aici.

Lasă un Comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publică.