0

Poluarea a devenit una dintre principalele provocări de mediu dezbătute la nivel global, o problemă care ne privește și ne afectează pe fiecare în parte, mai devreme sau mai târziu.

Cantitatea deșeurilor, în special a celor din plastic, prezintă o creștere alarmantă, de la an la an înregistrându-se noi recorduri astfel încât, numeroase măsuri au fost impuse și adoptate de majoritatea țărilor.

  • Durează până la 400 de ani ca un produs din plastic să se descompună
  • Anual, 8 milioane de tone de plastic ajung în ocean, punând în pericol viața a milioane de specii marine
  • Două milioane de pungi de plastic sunt utilizate la fiecare minut, la nivel global.

Aceste date alarmante cer schimbarea perspectivei a modulului în care luăm decizii și acționăm.

Avery Dennisor, producător de top în realizarea de materiale autoadezive printabile pentru industria publicitară, signalistică și colantare autovehicule, a înțeles necesitatea dezvoltării de alternative mai sustenabile la produsele și serviciile oferite.

Noul autocolant Avery Dennison SP 3523 PVC-Free face acum parte din portofoliul Leykom de produse sustenabile.

Mai mult impact. Mai sustenabil.

Produs inovator, autocolantul SP 3523 nu are PVC în compoziție, reprezentând soluția ideală pentru toți cei care își doresc proiecte cu un puternic impact vizual, dar cu amprentă scăzută asupra mediului înconjurător.

În plus, pentru realizarea acestui autocolant nu s-au utilizat solvenți, clor sau alte substanțe halogene, ceea ce înseamnă că emisiile de compuși organici volatili au fost reduse considerabil.

Avery Dennison SP 3523 este perfect pentru diferite aplicații grafice indoor pe termen scurt. Ușor și rapid de aplicat, cu opacitate și rigiditate optimă și certificare ignifugă.

Compatibilitatea cu cerneluri UV și latex și suprafața mată garantează realizarea de numeroase aplicații  în culori vibrante și contrastante pentru un impact vizual puternic.

 

În portofoliul de produse Leykom, găsești diversitatea de care ai nevoie pentru a realiza proiecte ambițioase, cu respect pentru mediul înconjurător.

 

Lasă un Comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publică.