0

Aluminiul se numără printre cele mai răspândite elemente din natură și una dintre cele mai ecologice resurse în materie de costuri energetice de producție. Fiind un metal sustenabil și ușor, acesta poate fi reciclat continuu și se caracterizează prin

 • Conductivitate ridicată din punct de vedere electric, termic și fonic

 • Reflectivitate solară care favorizează un consum redus de energie

 • Rezistență la coroziune

 • Rezistență deosebită pe termen lung

 • Ușurință la prelucrare, atât la temperaturi joase, cât și ridicate.

 1. Luminozitate

Geometria compactă a aluminiului permite recuperarea luminozității. Această tehnologie atinge nivelul maxim la o grosime de numai 63 mm – această estetică se regăsește în accesoriile minimaliste, precum mânere.

 1. Izolare termică și acustică

Folosirea aluminiului ca materie contribuie la un confort sporit și costuri reduse de energie, prin asigurarea echilibrului termic, atât în sezonul cald, cât și în cel rece.

 1. Durabilitate deosebită pe termen lung

Rezistență mecanică, stabilitate, duritate și mentenanță minimă - Avantaje numeroase și extraordinare ale unui singur produs - o investiție care să dureze toată viața.

 1. O poveste arhitecturală cu multe nuanțe

Material extrem de versatil, ce poate fi integrat în orice context, aluminiul este disponibil într-o paletă largă de finisaje - mat, lucios sau cu aspect de lemn natural.

 1. Mai mult spațiu

Estetica minimalistă și de efect este integrată într-o soluție care dărâmă barierele arhitecturale. Alegeți ușile cu elemente din aluminiu pentru a vă bucura de praguri joase, cu riscuri minime de accidentare.

 1. Siguranță

Material dur, cu o rezistență excepțională, aluminiul integrat în uși și ferestre garantează siguranța împotriva eventualilor vandali.

Descoperă sistemele integrate de uși și ferestre METRA, care îndeplinesc standardul internațional RC – Resistance Classification.

Alege-l pe cel mai bun!

Timp de mai bine de 60 de ani, încă de la înființarea brand-ului, aluminiul a fost principalul material de construcție al METRA. Șase decenii mai târziu, cu un lanț procedural actualizat și foarte bine pus la punct, METRA este liderul pe piața sistemelor integrate din aluminiu.

Sisteme integrate de ultimă generație

Mânere, balamale, accesorii închidere și deschidere și garnituri – o serie de accesorii din aluminiu care să fie în deplină armonie cu uși și ferestre din portofoliul METRA pentru obținerea rezultatului estetic și funcțional dorit.

Rafinament

Toate produsele Metra sunt realizate în Italia și atestate din punct de vedere al calității și siguranței, deținând cele mai importante certificate internaționale. Peste 60 de ani de expertiză și cele mai bune procese de producție – totul pentru a crea sisteme integrate sigure și deosebite, de o performanță inegalabilă. Descoperă sistemele din aluminiu Metra aici.

Lasă un Comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publică.