Balacchi BR20PT6000.

Printează pagina

Cod Produs: WBallachi.1

0,00 € + TVA
 • add remove
  Descriere

  Seria  BR20PT6000. de la Balacchi include echipamente precise și ultraperformante, prevăzute cu un controler logic programabil (PLC), care poate fi customizat pentru a îndeplini chiar și cele mai exigente cerințe.


  Accesoriile și instrumentele performante garantează calitatea și precizia procesului de tăiere.


  Pe lângă dimensiunea customizabilă, configurarea finală a mesei de tăiere Balacchi este flexibilă și adaptabilă, lucru datorat varietății de accesorii specifice, care se pot instala opțional.


  Utilizarea simultană a materialelor care se prelucrează prin debitare reprezintă o problemă comună cu care se confruntă multe sectoare industriale: auto, textile, industria de mobilă, etc.


  Acest aspect reprezintă o provocare pentru mulți producători de mașini de debitare, ținând cont că materialele prezintă caracteristici tehnice și fizico-chimice diferite.


  Prin urmare, caracteristica definitorie a echipamentelor de tăiere disponibile pe piață este aceea că pot fi utilizabile pentru debitarea diverselor tipuri de materiale.


  În acest sens, compania Balacchi, cu o experiență vastă în utilizarea echipamentelor CNC, pune la dispoziție o nouă serie de mese de taiere BR-250-PL.

 • add remove
  Specificații
 • add remove
  Aplicații
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward