Cod Produs: WBALMETRA

0,00 €/buc + TVA
 • add remove
  Descriere

  Ajustarea tridimensională și sistemul inovator de fixare pe profile direct cu șuruburi sunt elementele care fac din gama de balamale MF2 / MH2 un produs de înaltă calitate, cu nenumărate certificări internaționale. Ele sunt disponibile pentru sisteme cu și fără rupere termică.


  La sistemele cu rupere termică, balamaua se fixează direct pe profil, printr-un șurub de ancorare. Pentru sistemele fără rupere termică, balamaua se fixează cu ajutorul unei contra-plăci.


  Balamalele sunt potrivite atât pentru ușile de interior, cât și de exterior.  AVANTAJE  Sistemul balamalelor din gama MF2 / MH2 oferă o varietate de posibilități, combinații și opțiuni de montare pentru interior și ușile deschise spre exterior


   Toate piesele balamalei sunt realizate din materiale de înaltă calitate, corpul este realizat din aliaj special de aluminiu iar axul din otel inox.


  Gamă variată de finisaje


  Nu este necesară întreținerea articulatiei.  SPECIFICATII TEHNICE


  Metodă de fixare: cu șuruburi de ancorare sau, ca alternativă, contra-placi.


  Versiuni: (2 pivoți) axe de pivotare la 20 mm și 36 mm


  Capacitate maximă de încărcare: în funcție de dimensiuni și tipologie de la 150 la 250 kg


  Reglare: pozitia foii mobile poate fi ajustata în șase direcții: vertical, orizontal sau prin reglarea distantei de strângere  Balamalele au aprobare internațională pentru montarea pe următoarele tipuri de uși:


  Uși de urgență


  Uși antiefracție


  Uși ignifuge


   


  Certificări:


  Certificat CE în conformitate cu EN 1935, balama clasa 14


  3 stele certificate SKG

 • add remove
  Fișe tehnice
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward