AutoScan DS EX PRO

începând de la 0,00 € + TVA
Cere ofertă

Modelul AutoScan-DS-EX PRO este dezvoltat special pentru piața dentară. Acesta adoptă cea mai recentă tehnologie 3D de scanare cu lumină structurată pentru a oferi soluții precise și eficiente pentru cei care se concentrează pe productivitate și rentabilitate.

 

Scanner-ul dentar AutoScan DS-EX PRO este capabil să scaneze dantura în doar câteva secunde. Aspectul său compact face utilizarea plăcută și discretă în laboratorul dumneavoastră stomatologic și vă va permite să prelucrati fișiere 3D în format STL și OBJ, compatibile cu software-ul CAD CAM, precum EXOCAD. Această nouă versiune a DS-EX PRO este mai rapidă, mai precisă, fiind echipată cu un nou mod de scanare dinamică, care permite captarea chiar și a unui singur dinte.

Scanner-ul AutoScan-DS-EX PRO 3D oferă o opțiune optimă de postprocesare a datelor prin intermediul rețelei LAN și o structură revoluționară care permite upgrade-uri ușoare.

 

Scanner-ul AutoScan-DS-EX PRO 3D poate fi utilizat în laboratoare dentare, colegii dentare profesionale, clinici stomatologice, etc. Design-ul intuitiv și fluxul automat de lucru aduce beneficii incredibile laboratoarelor dentare și centrelor de învățământ profesional de tehnologie dentară.

 

AutoScan-DS-EX PRO 3D este partenerul ideal pentru laboratoarele digitale.

Specificații

Precizie de scanare

< 10  µmRezoluție
1.3 MPViteza de scanare
8 s- Un dinte; 12 s – Arcadă superioară/inferioară; 12 s – 1-4 dinti; 21 s – 5-8 dinți; 58 s – Amprentă dentarăPrincipiu de scanare
Lumină structurată albastrăFormat fișier
STL, OBJ, PLYConexiune
USB 3.0Dimensiuni
260 x 270 x 420 mmGreutate
5 kg

Aplicații

  • Stomatologie

  • Medicină
  • Modelare

Documentație

Brosura_DS-EX-Pro