Mirage Polimeric 75P WHITE GLOSS

Printează pagina

Cod Produs: W.75PAirFree

4,59 €/buc + TVA
Configurează produsul

Selectează câmpurile pe rând

4,59 €/buc + TVA
 • add remove
  Descriere

  Leykom apreciază versatilitatea în imprimare a materialelor autoadezive, de aceea vă propunem un produs cu aplicații diverse în industria publicitară: Mirage 75P White Gloss. Autocolantul alb lucios, polimeric și calandrat, cu o grosime de 75 μ, este conceput pentru decorări (panouri, geamuri, interioare sau exterioare, cu o durată de viață medie și lungă), dar și pentru inscripționări vehicule. Adezivul acrilic, permanent, pe bază de solvent microstructurat, de culoare gri, asigură o foarte mare opacitate, conferind printurilor calitate și claritate.


  Realizat din PVC, autocolantul este disponbil în varianta standard și “air release”, o tehnologie inovativă, prin intermediul căreia adezivul este activat la presiune, fiind străbătut de micro-canale, care ajută la eliminarea ușoară a bulelor de aer.


  Mirage 75P White Gloss garantează performanțe de imprimare excelente pe orice imprimantă  de tip inkjet, pe bază de solvent și eco-solvent, UV și latex, fiind potrivit pentru aplicarea pe suprafețe plane, curbate și ușor ondulate.


  Aplicat corect, produsul nu lasă reziduuri adezive după îndepărtare, iar în varianta neprintată, produsul rezistă outdoor între 5- 7 ani.


  Suprafața foliei este tratată împotriva încărcării electrostatice, pentru o acuratețe mai mare a imprimării.


   

 • add remove
  Specificații
 • add remove
  Aplicații
 • add remove
  Fișe tehnice
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward