Autocolant 3M Scotchcal IJ 8171

începând de la 0,00 € /m2 + TVA
Cere ofertă

3M Schotchcal IJ 8171 (Window Graphics) reprezintă o modalitate ingenioasă de publicitate și de decorare a spațiilor comerciale, vitrinelor și geamurilor de autoturisme.

 

3M Scotchcal IJ 8171 este un autocolant cu față albă, printabilă, cu spate negru, cu perforații dese și strălucire ridicată, produs special pentru a fi utilizat cu succes în aplicații și personalizări de calitate pe suprafețe transparente, precum: acril, sticlă, policarbonat etc.

 

Acest autocolant are o componentă complexă ce permite o vizibilitate extraordinară de la interior către exterior și care face din acest produs alegerea ideal pentru aplicații cu imagini viu colorate.

 

3M Scotchcal IJ 8171 se poate printa pe imprimante care funcționează cu cerneluri pe bază de solvent și ecosolvent.

Produsul se comercializeaza numai sub formă de kit, care este format din autocolant perforat 3M Scotchcal IJ 8171 + folie de laminare 3M 8914 ES.

 

MENȚIUNE:

PRODUSE DE STOC:

Materialele comercializate la metraj pot fi returnate numai în situația în care cantitatea achiziționată depășește 10 m2.

În cazul în care cantitatea cumpărată este mai mică de 10 m2, materialele nu pot fi returnate.

 

PRODUSE PE COMANDĂ:

Produsul este disponibil la comandă pentru comenzi de minimum o rolă.

Specificații

Grosime100 μm
DurabilitatePână la 2 ani (pentru foliile aplicate pe geamuri aflate la exterior); până la 5 ani (pentru foliile aplicate pe geamuri aflate la interior)
Tip AdezivÎndepărtabil, transparent, sensibil la presiune
CompatibilitateCerneluri pe baza de solvent și eco-solvent

Aplicații

  • Decorări geamuri vehicule, vitrine, vitralii, atât la exterior, cât și la interior

Documentație