Filamente de printare 3D – ASA Formfutura

începând de la 0,00 € + TVA
Cere ofertă

ASA este un material termoplastic pentru printarea 3D, cu proprietăți similare cu ABS-ul. Acesta a fost inițial dezvoltat ca o alternativă la ABS, mai rezistent la UV prin schimbarea tipului de cauciuc utilizat în formulare. Filamentul ASA este cunoscut pentru rezistența mare la impact, rezistența la temperatură ridicată, dar și o dificultate crescută la printare (similară cu cea a ABS-ului). Este folosit în mod obișnuit în aplicații în aer liber, în exterior, în locul ABS-ului, datorită rezistenței sale superioare la UV și la condiții meteorologice severe.

 

ApolloX de la FormFutura este un filament modificat pe bază de ASA. Acest filament este rezistent la UV și la intemperii și, prin urmare, este excelent pentru aplicații în exterior. ApolloX combină o rezistență ridicată la căldură cu o rezistență extraordinară la impact.  ApolloX este un ASA de calitate industrială îmbunătățit cu alți cinci polimeri și modificatori. Acest lucru a dus la obținerea unuia dintre cele mai prietenoase filamente ASA disponibile pentru imprimante. ApolloX imprimă cu o precizie comparabilă cu cea a turnării prin injecție. Prezintă o aderență perfectă la primul strat și între straturi și imprimă 3D fără deformare. Pentru obiecte mai mari, vă recomandăm să imprimați într-o cameră încălzită. ApolloX este filamentul ingineresc perfect pentru aplicații în aer liber și pentru automobile.

 

ReForm rApollo este probabil cel mai durabil filament pe bază de ASA de pe piață. Acest filament este realizat în întregime din materiale reînnoite. Nu există resurse naturale fosile sau virgine folosite pentru a face acest filament ingineresc. Formula lui ReForm rApollo este exact aceeași ca și în cazul ApolloX. Unul dintre cele mai utilizate filamente pe bază de ASA este acum disponibil ca o opțiune mai sustenabilă. ReFom rApollo este rezistent la razele UV și la intemperii și combină puterea cu rezistența la căldură. Imprimă cu o precizie ridicată și detalii fine.

Specificații

Diametru

1.75 / 2.85 mmGreutate
500 g / 750g / 1000g / 2300 gTemperatura de printare
235-255°CTemperatura patului de printare
80-100°CViteză ventilator
0-30%Culori disponibile
Diverse, la cerere