Arlon DPF 8000™ Ultra Tack

începând de la 0,00 € /m2 + TVA
Cere ofertă

Arlon DPF 8000™ Ultra Tack este un autocolant de ultimă generație, ideal pentru suprafețele dificil de colat, o soluție excelentă pentru profesioniștii din domeniu.

 

Un autocolant rezistent precum Arlon DPF 8000™ Ultra Tack, combinat cu un sistem adeziv cu aderență puternică, vă permite să finalizați cele mai solicitante proiecte, începând cu personalizarea motocicletelor enduro, până la aplicații pe ziduri texturate. Aplicați cu ajutorul căldurii autocolantul Arlon DPF 8000™ Ultra Tack pe ziduri, iar acesta se va adapta cu ușurință texturii specifice tipului de suprafață menționat.

 

Asociați acest material cu una dintre foliile de laminare de la Arlon pentru a obține un luciu spectaculos. Arlon DPF 8000™ Ultra Tack este un autocolant alb de 90 μm, din PVC, cu grad mare de elasticitate, asociat cu un adeziv permanent, sensibil la presiune.

Este special proiectat pentru aplicații grafice de promovare indoor și outdoor. Sistemul de adeziv a fost dezvoltat pentru a adera excelent pe suprafețe dificile, ba chiar considerate „imposibile”.

 

Filmul se comportă exemplar pe suprafețe plane, cu ușoare asperități, cu condiția să fie prelucrate și aplicate conform recomandărilor.

Compatibilitate print: Solvent, Ecosolvent, UV, Latex.

Printați acest material pe: EFI, HP, Roland, d-gen, Polaroid, Mimaki etc.

 

MENȚIUNE:

PRODUS PE COMANDĂ:

Produsul este disponibil doar la comandă de minimum o rolă.