Cod Produs: W223345

Configurează produsul

Selectează câmpurile pe rând

0,00 € + TVA
 • add remove
  Descriere

  Prin intermediul seriei TL, mese de tăiere de mare viteză, ARISTO prezintă, de fapt, o nouă generație de cuttere flatbed.


  Echipamentele se remarcă prin designul simplu, suprafața de lucru ușor accesibilă, puntea de trecere robustă, dar și prin și tehnologiile de ghidare și direcționare de ultimă generație.


  În plus, unitatea anti-alunecare, sistemul ”matrix-vacuum” foarte eficient și utilizarea ușoară cu ajutorul software-ul PC ARISTO CutterControlPanel, fac aceste mese de tăiere indispensabile pentru orice tip de atelier de profil.


  Funcțiile esențiale, precum controlul manual sau setarea de origine, pot fi efectuate din orice punct al mesei de tăiere, prin intermediul unui panou de comandă mobil.


  ARISTOMAT TL sunt echipamente rezistente și robuste din punct de vedere al proiectării, dar și precise în ceea ce privește execuția.


  Echipamentele sunt instrumentul ideal pentru tăierea oricărui tip de material, de la garnituri, cauciuc sau materiale laminate, până la carton solid din fibre și carton ondulat.


  În plus, pentru prelucrarea automată, masa de tăiere standard poate fi completată cu un transportor vacumatic și un sistem de înfășurare al materialelor.


  Mesele de tăiere de la ARISTO sunt concepute cu unelte versatile, multifuncționale și eficiente.

 • add remove
  Specificații
 • add remove
  Aplicații
 • add remove
  Fișe tehnice
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward