ABSpro Flame Retardant Black

Printează pagina

Cod Produs: WABSproFlameRetardantBlack

0,00 €/buc + TVA
 • add remove
  Descriere

  ABSpro™ - Flame Retardant Black este un nou filament fără halogen care se stinge singur (auto-stingere). Astfel că, dacă filamentul sau produsul printat ia foc, flacăra se va stinge în aproximativ 10 secunde.


  ABSpro™ - Flame Retardant Black are un procentaj ridicat de policarbonat, ABS și modificatori fără halogen de încetinire a flăcării. ABSpro™ - Flame Retardant Black are o aderență perfectă a straturilor de printare; acest aspect redă produsului printat 3D detalii foarte fine și un luciu ridicat.


  ABSpro™ - Flame Retardant Black are nevoie de o temperatură de printare de 240º-260º C, iar temperatura patului de printare trebuie să fie cuprinsă între  110º și 120º C. Pentru o aderență mai bună puteți folosi spray-uri adezive. Rezultatele cele mai bune se obțin dacă temperatura se păstrează constantă, de preferat incinta imprimantei 3D trebuie să fie închisă.


  ABSpro™ - Flame Retardant Black poate fi folosit de marea majoritate a imprimantelor 3D de birou, deoarece nu conține substanțe periculoase.

 • add remove
  Specificații
 • add remove
  Fișe tehnice
Recomandă produsul
Expeditor
Destinatar

arrow_upward