ABSpro Flame Retardant Black

începând de la 0,00 € /buc + TVA
Cere ofertă

ABSpro™ - Flame Retardant Black este un nou filament fără halogen care se stinge singur (auto-stingere). Astfel că, dacă filamentul sau produsul printat ia foc, flacăra se va stinge în aproximativ 10 secunde.

ABSpro™ - Flame Retardant Black are un procentaj ridicat de policarbonat, ABS și modificatori fără halogen de încetinire a flăcării. ABSpro™ - Flame Retardant Black are o aderență perfectă a straturilor de printare; acest aspect redă produsului printat 3D detalii foarte fine și un luciu ridicat.

ABSpro™ - Flame Retardant Black are nevoie de o temperatură de printare de 240º-260ºC, iar temperatura patului de printare trebuie să fie cuprinsă între 110º și 120ºC. Pentru o aderență mai bună puteți folosi spray-uri adezive. Rezultatele cele mai bune se obțin dacă temperatura se păstrează constantă, ia incinta imprimantei 3D trebuie să fie, de preferat, închisă.

ABSpro™ - Flame Retardant Black poate fi folosit de marea majoritate a imprimantelor 3D de birou, deoarece nu conține substanțe periculoase.

Specificații

Diametru1.75 / 2.85 mm
Greutate500 / 2.300 g
Temperatura de printare240-260 °C
Temperatura patului de printare110-120°C
Culori disponibileNegru