Mostrare si cataloage

NOU! MOSTRARUL COMPLET DE PLACI LEYKOM
Mereu la indemana!

Noul mostrar de placi Leykom te ajuta sa iti optimizezi procesul de alegere a placilor potrivite pentru proiectele tale. Cu un design modern si accesibil, mostrarul de placi poate fi purtat si consulatat oriunde si oricand. Mai mult decat atat, mostrele sunt imprimate cu caracteristicile acestora iar tu poti vizualiza si analiza calitatea, textura, culoarea si greutatea materialelor, precum si calitatea printului si, in acelasi timp, vei beneficia de cele mai importante specificatii ale materialelor. Mostrarul de placi Leykom este grozav deoarece el poate fi folosit si la alegerea si potrivirea unui mix de materiale.

Mostrarul contine mostre de placi din PVC, PVC rigid, policarbonat celular, policarbonat compact, foamboard, carton reciclat, poliester, PMMA turnate, polipropilena, compozite, PMMA extrudate si placi din aluminiu.  

Preț: lei

Leykom va invita sa rasfoiti si sa va bucurati de noul Catalog Media 2013! Nou-nout, interactiv si inspirational, Catalogul Media este acum disponibil intr-o forma mai atractiva si plina de culoare. Explorand cele peste 100 de pagini ale catalogului, veti  descoperi produse noi, materiale de calitate, aplicatii moderne  si solutii accesibile pentru industria publicitara.

 

Acum va puteti bucura de noul Catalog Termotransfer si Sublimare Leykom! Veti descoperi idei creative structurate in sapte categorii de produse variate. Este un instrument practic cu un rol determinant in alegerea produselor nu numai prin expunerea eficienta a acestora cat si prin redarea informatiilor complete, usor accesibile pentru fiecare element in parte.

Preț: lei